MAKSUTON WEBINAARI (TALLENNE)

"Lifestyle-yrittäjäksi digituotteilla vuonna 2019: yksinkertainen kaava 3000€ – 10000€ jatkuviin työtunneista riippumattomiin kuukausituloihin."

Tallenne katsottavissa rajoitetun ajan.

ILMAINEN WEBINAARI LIFESTYLE-YRITTÄJYYDESTÄ:

​Monesti yrittäjä rakentaa elämänsä yritystoimintansa ympärille ja elää ikään kuin yritykselleen. Lifestyle-yrittäjä puolestaan suunnittelee yritystoimintansa elämänsä ja kiinnostuksen kohteidensa ympärille, toimien vapaudesta käsin.

Vapaus ja vauraus samassa paketissa ovat ehkä lähempänä sinua kuin uskotkaan. Tässä ilmaisessa webinaarissa kaksi kokenutta lifestyle-yrittäjää paljastavat, mitä tarvitset menestyvän digituotebisneksen rakentamiseen.

Näet tarkalleen mitä tarvitset yksinkertaiseen verkkoliiketoimintaan, joka voi tuoda 3000€ – 10000€ kuukausitulot kuukaudesta toiseen.

Tämän webinaarin jälkeen maailmasi on mahdollisuuksia täynnä, sillä Digivallankumouksen huippuasiantuntijat Pekka ja Petri ovat valmistaneet sinulle innostavan, tiedontäyteisen ja rahan arvoisen kaksituntisen koulutuksen.

Ilmoittaudu mukaan maksutta nyt!

Tallenne katsottavissa rajoitetun ajan.

Pekka Mattila

Verkkovalmennusyrittäjä | Campwiren ja Digivallankumouksen perustaja | Alastoman totuuden perustaja


Pekka Mattila oli perustamassa Suomen pidetyintä verkkokoulutusalustaa, Campwireä, ja digibisneskoulutuksistaan tunnettua Digivallankumousta. Hän myös veti suosittua E-kirja Mastermind -valmennusta, ja on joidenkin suurimpien markkinointikampanjoiden takana hyvintoinnin ja digitaalisen yrittämisen aloilla.

Petri Hiissa

Verkkovalmennusyrittäjä | Campwiren ja Digivallankumouksen perustaja | Puhuja | Kirjailija


Petri Hiissa on yksi verkkokoulutusalusta Campwiren, ja Digivallankumouksen perustajista. Hän myös vetää Verkkokurssien verkkokurssia, joka on Suomen suosituin verkkokurssien tekemistä opettava koulutus. Petri on myös suosittu puhuja ja kirjailija.

Webinaari pidetään:

Webinaaritallenne on katsottavissa nyt!

Tallenne katsottavissa rajoitetun ajan.

Tämä webinaari voi auttaa sinua ison loikan kohti unelmaelämääsi kun annat sille mahdollisuuden:

Lopeta aikasi vaihtaminen rahaan


Voit tienata yksinkertaisella digituotteella yhdessä päivässä sen, mitä tienaat kuukaudessa vaihtamalla aikaasi rahaan, eikä sinun tarvitse matkustaa minnekään.

Yksinkertaisia malleja isoihin tuloksiin


Et tarvitse monimutkaisia järjestelmiä, henkilökohtaista myyntityrkyttämistä tai jatkuvaa julkaisemista sosiaaliseen mediaan. Tarvitset toimivaksi testattuja, yksinkertaisia ja tehokkaita malleja tuloksen tekemiseen digituotteilla. Paljastamme ne sinulle.

Jatkuva rahavirta on ulottuvillasi


Valjasta koneet pyörittämään bisnestäsi 24/7. Kerromme miten voit luoda "pilveen" jatkuvasti rahaa tahkoavan Digiliikkujan, joka on kuin ikioma Samposi. Se ikään kuin printtaa sinulle lisää rahaa, myös nukkuessasi.

Webinaarin lopuksi pääset tutustumaan uudenlaiseen "yliopistoon"


Webinaarin lopuksi pääset tutustumaan myös uudenlaiseen "yliopistoon", joka tähtää lifestyle-yrittäjyyteen. Tämän "yliopiston" oppien ja tiiviin ryhmän tuella voit viimein saavuttaa unelmasi menestyvästä nettibisneksestä.

​Ilmoittaudu maksutta webinaariin nyt

Tallenne katsottavissa rajoitetun ajan.


© 2018 Digiyliopisto | Tietosuojaseloste