Digiyliopistossa saat kaiken koulutuksen ja tuen mitä tarvitset vapautta ja vaurautta tuovan digibisneksen rakentamiseksi

Ilmoittautuminen Digiyliopistoon aukeaa jälleen pian!

Jos haluat ilmoituksen sitten kun Digiyliopisto avautuu, liity nyt odotuslistalle tästä:

Tulet myös saamaan kaikkein parhaimman tarjouksen Digiyliopistosta, jonka ainoastaan odotuslistalla olevat henkilöt tulevat saamaan.

Voit myös lukea lisää Digiyliopistosta alta:

Saat Digiyliopistossa kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen digibisneksesi rakentamiseen ja kasvattamiseen tiiviissä ja käytännöllisessä “all inclusive” -paketissa:

 • Tasokkaiden opetusmateriaalien ansiosta saat oikeat opit, oletpa aloittelija tai jo pidemmällä. Valitset itse helpommasta perustason opetuksesta tai vaativammasta pro-tason opetuksesta kulloinkin itsellesi sopivamman vaihtoehdon.
 • Pääset tapaamaan muita samassa tilanteessa olevia digiyrittäjiä, joiden kanssa voit verkostoitua, ja saada tukea. Digiyliopistosta löytyy sekä aloittelevia digiyrittäjiä että joitain Suomen kokeneimpia digiyrittäjiä, joiden kanssa pääset vaihtamaan ajatuksia. Sinulla on myös mahdollisuus liittyä Mastermind-ryhmään, joita Digiyliopistossa on useita.
 • Etenet omaan tahtiisi, oman aikataulusi ja elämäntilanteesi huomioiden. Vaikka Digiyliopiston opetus etenee tietyssä tahdissa, voit edetä omatoimisesti omassa aikataulussasi videotallenteiden ja muiden oppimateriaalien avulla. Kiirettä ei ole ja voit jatkaa Digiyliopiston jäsenenä niin kauan kuin koet sen hyödylliseksi!
 • Sisäistät tiedon taidoksi tekemällä tehokkaasti kun käytössäsi on laadukkaat videotallenteet, tiiviit muistiinpanot, selkeät tarkistuslistat ja työkirjat, jotka auttavat sinua rakentamaan menestyvän digibisneksen järjestelmällisesti, pala palalta.
 • Saat valmiita toimivaksi todistettuja kaavoja, joiden avulla pääset nopeasti liikkeelle – olipa kyseessä vaikkapa sähköpostilanseerauksen tekeminen tai webinaarin pitäminen.
 • Opit näkemään pintaa syvemmälle ja ymmärrät miksi kaavat toimivat, miten ne nivoutuvat ihmisyyteen ja miksi ne ovat sellaisia kuin ne ovat. Kun syvän tason ymmärryksesi lisääntyy, alat hahmottaa digibisneksen tieteen sijasta taiteena – jonka avulla voit ilmaista itsesi tässä maailmassa täysin ainutlaatuisella ja upealla tavalla!
 • Ymmärrät miten “Punainen lanka” auttaa tekemään bisneksestäsi strategisen ja selkeän kokonaisuuden, joka kuljettaa asiakasta kohti tarjoamaasi muutosta mukaansatempaavasti ja vastustamattomasti.
 • Teet digibisneksestäsi auttamiskoneen, joka tuo sinulle itsenäisesti jatkuvaa vapautta ja vaurautta. Opit myös, miten voit automatisoida ison osan digibisneksestäsi, jotta voisit käyttää aikaasi juuri haluamallasi tavalla.

Nyt tiedät päällisin puolin, mikä Digiyliopisto on. Katsotaan seuraavaksi tarkemmin, mistä konkreettisista osista Digiyliopisto koostuu:

Digiyliopiston "all inclusive" -ratkaisu menestyvän digibisneksen rakentamiseen ja kasvattamiseen:

1. Ydinpaketti

Kaikki tieto ja tuki, mitä tarvitset digibisneksesi rakentamiseen - tiiviissä, käytännöllisessä paketissa.

2. Verkkokurssikirjasto

Valikoima Digivallankumouksen parhaita verkkokursseja itseopiskeluun, joita voit käydä omaan tahtiisi.

3. Verkkovalmennusalusta

Vuosittainen 6 kuukauden lahjakortti Suomen pidetyimpään verkkovalmennusalusta Campwireen, jolla saat digituotteesi helposti ja nopeasti nettiin ja myyntiin.

Jos haluat ilmoituksen sitten kun Digiyliopisto avautuu, liity nyt odotuslistalle tästä:

...tai tutustu Digiyliopiston upeaan kokonaisuuteen eriteltynä alta:

1. DIGIYLIOPISTON YDINPAKETTI

Ydinpaketti muodostaa selkärangan koko Digiyliopiston opetukselle. Käytössäsi on kaikki tieto ja tuki, mitä tarvitset Digiliikkujasi rakentamiseen – tiiviissä, käytännöllisessä paketissa.

Tasokkaat opetusmateriaalit

Tasokkaiden opetusmateriaalien ansiosta saat itsellesi oikeat digibisnesopit, oletpa aloittelija tai jo pidemmällä. Valitset itse helpommasta perustason opetuksesta ja vaativammasta pro-tason opetuksesta kulloinkin itsellesi sopivamman vaihtoehdon.

Katso mitä oppilaat pitävät Digiyliopiston opetuksesta

Live-intensiivit + videotallenteet

Live-intensiivit on upeita, kaksipäiväisiä tapahtumia, jossa Digiyliopiston heimo kokoontuu saman katon alle oppimaan digiyrittäjyyden parhaita strategioita. Pääset verkostoitumaan muiden samanhenkisten digiyrittäjien kanssa. Yhden Digiyliopisto-vuoden aikana Live-intensiivejä järjestetään kolme kappaletta ja voit osallistua kaikiin Live-intensiiveihin niin kauan kuin olet Digiyliopiston jäsen. Saat live-intensiiveistä myös videotallenteet, jotta voit tarpeen mukaan kerrata ja opiskella etänä.

Katso tunnelmia Digiyliopiston live-intensiivistä!

Eikä yhteisöllisyyden valtava voima vielä tähän lopu, nimittäin tukenasi ovat myös...

Mastermind-ryhmät

Verkon välityksellä kokoontuvassa mastermind-ryhmässäsi voit jakaa kokemuksia ja vertaistukea intiimimmin, sekä saada lisäpotkua opiskeluun ja digiyrittäjyyteen tilivelvollisuuden ja erilaisten oppimisprosessien avulla. Mastermind-ryhmien vetäjät saavat ohjausta johtajuudesta ja ryhmien fasilitoinnista Digiyliopiston valmentajilta. Usein ryhmän tuki on niin arvokas, että sen arvoa on vaikea edes mitata rahassa. Digiyliopistosta löytyy useita pro- sekä perustason Mastermind-ryhmiä.

Digiyliopiston Facebook-yhteisö

Yhdessä muiden digiyrittäjien kanssa matkasi sujuu sujuvammin ja nopeammin kuin yksin puurtamalla. Saat vastauksia ja vertaistukea muilta tässä yhteisössä. Myös Digiyliopiston valmentajat vastaavat kysymyksiisi. Tätä kautta sinulla on myös mahdollisuus tehdä kumppanuusmarkkinointia!

Katso millainen arvo Live-intensiiveillä ja yhteisöllisyydellä on digibisnesten tekemisessä!

Ydinpakettiin kuuluu vielä yksi oleellinen osa, jotta saisit digibisneksesi toteutettua käytännössä:

Kuukausittainen tekniikkatuki

Saat kuukausittaista tukea teknisiin haasteisiisi ja suosituksia parhaimmista digityökaluista. Voit kysyä meiltä teknisiä kysymyksiä ja näytämme kädestä pitäen miten tekniset asiat hoidetaan – helposti ja vaivattomasti.

2. VERKKOKURSSIKIRJASTO

Digiyliopistoon sisältyvän kattavan verkkokurssikirjaston avulla opiskelet omaan tahtiisi Digivallankumouksen parhaita verkkokursseja.

Verkkokurssien verkkokurssi

Opit kaiken mitä sinun tulee tietää, jotta voit tehdä ensimmäisen verkkokurssisi ja laittaa sen myyntiin nettiin.

E-kirja Mastermind III

Toteuta unelmasi oman kirjasi julkaisemisesta. Opit tekemään ja markkinoimaan oman e-kirjasi.

Kannattava Facebook-mainonta

Teet tuota pikaa kannattavia mainoskampanjoita Facebookissa, vaikket olisi ennen sijoittanut rahaa mainontaan. Opit käyttämään tämän hetken tehokkainta markkinointikanavaa jatkuvan asiakasvirran luomiseen.

Webinaarien woima

Saat lentävän lähdön tehokkaiden webinaarien järjestämiseen, jotta voit pyörittää menestyviä webinaareja itse ammattimaisesti.

Avain asiakasvirtaan

Teet mainonnastasi kannattavaa. Mitä jos laittamalla euron mainoksiin saisit kaksi euroa takaisin? Mitä jos laittaisit 1000€ mainoksiin ja saisit 2000€ takaisin? Mitä jos jossain vaiheessa voisitkin laittaa 10 000€ mainoksiin ja saisit 20 000€ takaisin... viikossa?!

10X-valmennus

Näin kymmenkertaistat asiantuntijuutesi, auttamisesi ja ansaintasi. Opit tekemään yhdestä digituotteesta viisi tuotetta, moninkertaistat myyntisi 20 psykologisen vivun avulla ja palautat ihmiset ostamaan tuotteesi.

3. VERKKOVALMENNUSALUSTA

Digiyliopiston jäsenyyteen sisältyy vuosittain 6kk lahjakortti Suomen pidetyimpään Campwire-verkkovalmennusalustaan.

Suomen pidetyin verkkovalmennusalusta käytössäsi

Digiyliopiston jäsenenä saat vuosittain 744€:n arvoisen lahjakortin Campwire-digituotealustaan, jolla saat digituotteesi helposti ja nopeasti tehtyä ja laitettua nettiin myyntiin!

"Kaikki tähtää siihen, että bisnestuloksesi nousevat ohjatusti täysin uudelle tasolle – ajattelemalla ja tekemällä asioita uudella tavalla, paremmin"

Katso videolta millaisia tuloksia Digiyliopiston jäsenet ovat saaneet

"Puhutaan kuitenkin useiden kymmenien tuhansien eurojen myynnistä, mitä oon saanut verkosta lähtöisin."

– Sanna Spohr, Health Coach Academyn perustaja

"Lanseerasin ihan uuden tuotteen alkaen niin sanotusti nollista ja sain sille aika nopeastikin muutamissa kuukausissa kerättyä asiakaskuntaa ja tehtyä myyntiä ihan useilla tuhansilla euroilla, näillä Digiyliopiston opeilla."

– Anni Yli-Lonttinen, Kajana Clubin perustaja

"Vuoden aikana mä olen aloittanut liiketoiminnan täysin nollasta, olen kerännyt yli 500 henkilön sähköpostilistan, olen lanseeranut ensimmäisiä verkkotuotteitani ja olen tehnyt myyntiä muutamalla tonnilla – ja mikä kaikista tärkeintä; mä todella elän tällä hetkellä mun unelmaelämääni!

– Minna Ylikärppä, Matkalla mielenrauhaan perustaja

Digiyliopisto on palvellut sekä aloittelevia että kokeneempia yrittäjiä - katso lisää heidän kokemuksiaan painamalla tästä!

Tapaa Digiyliopiston päävalmentajat

Verkkovalmennusyrittäjä

Pekka Mattila

Pekka Mattila on kansainvälinen puhuja ja toinen Digiyliopiston päävalmentajista. Hänen tehtävänään on auttaa uuden ajan asiantuntijoita, vaikuttajia ja valotyöntekijöitä voimaantumaan ja elämään yltäkylläisyydessä, jotta he voisivat muuttaa maailmaa. Pekan opetuksia on kuvattu vaikuttaviksi, epätavanomaisiksi ja joskus täysin vastakkaisiksi mitä muut puhuvat.


Käännekohta Pekan elämässä tapahtui vuonna 2015, jolloin hän paloi loppuun. Tämä johti hänet syvään ja kivuliaaseen ihmisyyden tutkimiseen, josta hänelle avautui uusi, kaunis maailma. Maailma, jonka keskiössä on oman edun tavoittelun sijaan hyvyys, aito toisista välittäminen ja totuudellisuus.


Syventyneen ihmisyyden ymmärryksen seurauksena Pekka käynnisti suositun Alaston totuus -sarjan. Hän on myös kirjoittamassa esikoisteostaan totuuden löytämisestä Viisas Elämä -kustantajalle. Kirjansa avulla Pekka lähtee ajamaan totuudellista aikakautta, jossa ihmiset voivat olla omia itseään ilman ylimääräisiä maskeja tai näytelmää.

Verkkovalmennusyrittäjä

Petri Hiissa

DI, verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissa on toinen Digiyliopiston päävalmentajista. Hänen sydämen tehtävänä on auttaa (tulevia) vaikuttajia nousemaan omaan voimaansa, jotta he voisivat luoda parempaa maailmaa verkkovalmennusliiketoiminnan avulla.


Petrin mielestä häntä ehkäpä parhaiten kuvaava sana on renessanssimies, sillä hänen intohimonsa on jatkuva kasvaminen ja monipuolinen kehittyminen, joka puolestaan mahdollistaa uusien asioiden luomisen. Vahvojen bisnestaitojen kouluttamisen ohella hän pyrkii aina lisäämään kuulijan syvää ymmärrystä ihmisyydestä, auttaen näkemään “pintaa syvemmälle”.


Petri kouluttaa myös parempia ajattelustrategioita tietoisen elämän tueksi ja hänen suosituille verkkokursseille onkin osallistunut tuhansia henkilöitä. Hänen kirjansa “Täydellinen kirja – Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta” (Otava / Hidasta elämää 2018) viesti itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta on myös vahvasti läsnä hänen opetuksissaan Digiyliopistossa.

Pekka ja Petri a.k.a "Team PePe"

Pekka ja Petri ovat toimineet "täysipäiväisinä" digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä.

He alkoivat kouluttamaan menestyvien digibisnesten tekemistä toukokuussa 2013 perustamansa Digivallankumous-sivuston kautta ja suosittujen verkkokurssien kautta. Nykyään kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Digivallankumousta ja Avointa Digiyliopistoa.

Petri ja Petri perustivat (yhdessä Henrin kanssa) Campwire-verkkokoulutusalustan vuonna 2013, joka on nykyään Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta, ja joka ylitti 200 000 käyttäjän rajapyykin jo vuonna 2019.

Digituotebisneksen pioneereina he ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä ja yhdessä tiiminsä he ovat tehneet mm. Suomen historian ensimmäisen yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerauksen. He ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on erityisen hyvä uutinen sinulle!

Digiyliopisto-huippuvalmennuksen päävalmentajina Pekka ja Petri auttavat nyt Valon Joukkoja (asiantuntijoita, jotka haluavat jakaa sydämen lahjansa maailmaan digituotebisneksen avulla) ja tuovat heille huippuluokan osaamisensa menestyvien digibisnesten rakentamisesta, inhimillisellä otteella.

Nyt kun tiedät jo hieman Digiyliopiston valmentajista, niin voimmekin edetä siihen, miten sinä voit saada Suomen parasta apua digibisneksesi rakentamiseksi.

Pekka ja Petri ovat perustaneet nimittäin Suomen ainoan kokonaisvaltaisen huippuvalmennuksen menestyvän digibisneksen luomiseen, ja sinut on kutsuttu mukaan!

Voit lukea lisää Digiyliopiston opeista alta:

VIRTAAVAN DIGIBISNEKSEN POHJANA ON DIGILIIKKUJA, JONKA OSAT OVAT TASAPAINOSSA

Ihminen on halunnut aina onnistua rakentamaan ikiliikkujan ja oikein rakennettu digibisnes, Digiliikkuja, on kuin Kalevalan myyttinen Sampo, joka tuo omistajalleen jatkuvaa vapautta ja vaurautta.


Digiliikkuja koostuu neljästä vaiheesta:

1. Kanava – Ensin tavoitat asiakkaasi
2. Luottamus – Sitten rakennat häneen luottamussuhteen
3. Konversio – Raha vaihtaa omistajaa ja asiakas sitoutuu tarjoamaasi muutokseen
4. Tuote – Asiakas saa haluamansa muutoksen tekemäsi digituotteen avulla

Digiliikkuja-MALLI auttaa sinua hahmottamaan kaikki tuottavan digibisneksen toiminnassa tarvittavat vaiheet, joista jokainen toimii tärkeänä osana kokonaisuutta.


Lohdutuksen sanana yksittäisten digibisneksen osien ei tarvitse olla lähelläkään ”täydellistä”. Riittää, että oleelliset asiat ovat oikein ja kokonaisuuden ”punainen lanka” on ehyt kanavasta tuotteeseen, ja siitä eteenpäin.


Digiyliopistossa rakennat menestyvän digituotebisneksen, oman Digiliikkujan, joka tuo sinulle jatkuvaa vapautta ja vaurautta – ja on linjassa sisimpäsi kanssa.


Katsotaanpa seuraavaksi joitakin oleellisia taitoja, joita tarvitset Digiliikkujasi rakentamiseen, ja jotka opit perinpohjaisesti Digiyliopistossa:


Kanava – tavoitat netistä tehokkaasti ja jatkuvalla syötöllä uusia potentiaalisia asiakkaita

 • Muotoilet Ison Idean, joka saa sinut erottumaan massasta jo “lähtöviivalla”. Hyvin kirkastettu Iso Idea auttaa sinua viestimään vaikuttavalla, erottuvalla ja selkeällä tavalla. Asiakas ostaa vain kun hän ymmärtää tarkalleen mitä olet myymässä.
 • Näyt netissä oikeissa paikoissa, oikealla tavalla. Ei enää iloista touhuamista ja loputonta ajan kuluttamista toivopohjaiseen markkinointiin, vaan strategista tekemistä joka tuo tuloksia. Kun opit näkemään jokaisen somepostauksen osana polkua, joka kuljettaa lukijaa kohti tarjoamaasi muutosta, moninkertaistat tuloksesi.
 • Opit tekemään maksullista mainontaa kannattavasti, valmiiden mallien mukaan, ilman arvailua! Tarkasti kohdennetut Facebook-mainokset ovat todellinen oikotie digibisneksen nopeaan kasvattamiseen, olitpa alussa tai jo pidemmällä. Saat käyttöösi parhaimmat mainosstrategiamme, jotka olemme kehittäneet useiden satojen tuhansien mainontaan käytettämiemme eurojen kokemuksella.
 • Teet sähköpostilistastasi tärkeän assetin, jolla tavoitat asiakkaasi aina halutessasi. Parhaat menetelmät sähköpostilistan kasvattamiseen ja sähköpostimarkkinointiin toimivat pohjana sielukkaille sähköposteille, joiden ilmestymistä asiakkaasi odottavat – ostohousut jalassa!

Luottamus – rakennat luottamussuhteen asiakkaisiisi Näkymättömällä myynnillä ja teet heistä tosifanejasi!

 • Asemoit itsesi uskottavasti ja tuot persoonasi esiin luonnollisella, sisimpäsi kanssa linjassa olevalla tavalla, olipa kyse tekstistä tai videosta. Kun viestit aitoudesta käsin ja luot asiakkaisiisi vahvan tunneyhteyden, “kilpailijat” eivät voi korvata sinua. Myyvän tarinankerronnan menetelmillä saat asiakkasi haluamaan juuri sinut oppaaksi muutosmatkalleen!
 • Keräät oman heimosi, joka haluaa oppia juuri sinulta. Kehittyneillä menetelmillä luottamuksen lisäämiseksi muutat ohikulkijat seuraajiksi, seuraajat sitoutuneiksi ja sitoutuneet lopulta tosifaneiksi, joilla on bisneksesi kannalta isompi merkitys kuin arvaatkaan! Voit valita itse unelma-asiakkaasi, joiden kanssa työskentely on antoisaa päivästä toiseen.
 • Opit ymmärtämään asiakastasi paremmin (kuin hän ymmärtää itseään), jolloin voit palvella häntä kaikin tavoin paremmin. Saat yhä enemmän kommentteja, joissa sinun epäillään osaavan lukea ajatuksia. Konkreettisilla harjoituksilla ja strategioilla nostat viestintäsi ja digibisneksesi asiakaslähtöisesti täysin uudelle tasolle!
 • Teet Digivihreää sisältöä, joka vaikuttaa ja muuttaa ohikulkijoita asiakkaiksi vuodesta toiseen ilman, että sinä uuvut jatkuvaan sisällöntuotantoon ja epämääräiseen "somesähläykseen". Opit “strategista laiskuutta”, jonka avulla saat vähemmällä enemmän.
 • Näkymättömällä myynnillä opetat asiakkaat ostamaan juuri sinulta, juuri sinun tuotteesi. Näkymättömän myynnin 12 voimakkaalla tekniikalla muun muassa laajennat potentiaalisten asiakkaiden joukon moninkertaiseksi ja rajaat pois kilpailun. Sinun ei tarvitse enää koskaan tyrkyttää tai murehtia toimeentuloa, koska asiakkaasi haluavat ostaa sinulta mitä tahansa myytkin. Näkymätön myynti on todellinen supervoima, jonka voit oppia vain Digiyliopistossa!

Konversio – Viimeistelet kaupan mukavalla tavalla niin, että kaikki voittavat; kassakone kilkattaa ja asiakkaat saavat haluamansa avun

 • Myyt kirjoittamalla enemmän kuin arvaatkaan, kun opit oleellisimmat maailmanluokan myyvän kirjoittamisen copywriting-salaisuudet. Opit käyttämään muun muassa myynnin psykologisia triggereitä, jotka auttavat asiakasta päätöksen tekemisessä ja saavat hänet toimimaan – joka kerta!
 • Koostat myyntisivuja, jotka toimivat kuin vesiliukumäki – ne tempaisevat lukijan mukaansa ja päästävät otteestaan vasta, kun kauppa on syntynyt, leveän hymyn saattelemana! Hyvällä myyntisivulla voit myydä mitä tahansa. Kuvittele, miten paljon voit auttaa asiakkaitasi myymällä heille apusi – ja mitä kaikkea käyttöä keksitkään tienaamillesi rahoille.
 • Teet myyntipuheita, jotka saavat rahan vaihtamaan omistajaa melkeinpä huomaamatta, kasvotusten tai videon välityksellä. Nettivideoilla “monistat itsesi” ja vaikutat laajemmin maailmaan kuin pystyisit koskaan tekemään kasvotusten.
 • Lanseeraat digituotteesi toimivaksi todistetuilla ja tehokkailla menetelmillä. Voit valita aina sopivan tavan "rahan printtaamiseen", nerokkaan yksinkertaisista malleista edistyneempiin menetelmiin.
 • Opit näkemään myynnin auttamisena. Asiakas sitoutuu muutokseen maksamalla siitä ja saa siten parempia tuloksia. Jos koet, että asenteesi myyntiä kohtaan voisi olla positiivisempi, niin Digiyliopistossa voit kokea “valaistumisen” myynnin suhteen. Kuvittele mitä bisnestuloksillesi tapahtuu kun ymmärrät syvällä sisimmässäsi, miten upea asia myynti todella on!

Tuote – Paketoit sydämesi lahjan digituotteeksi, joka auttaa asiakkaitasi ja levittää hyvää puolestasi väsymättä

 • Valitset myyvän aiheen (ensimmäiselle tai kymmenennelle) digituotteellesi ennen sen tekemistä, jotta vältät turhan työn ja varmistat kaikki edellytykset Digiliikkujasi menestymiselle. Opit tarkentamaan tuotteen sisällön siten, että se toimii kuten pitää – kaikilla tasoilla.
 • Pääset kevyesti liikkelle ja opit ymmärtämään asiakastasi paremmin erityisen asiakasymmärrystuotteen avulla. Opit tekemään kevyen ensimmäisen version tuotteestasi, joka helpottaa matkaasi menestyvään digituotebisnekseen enemmän kuin uskotkaan. 
 • Teet digituotteita (esim. verkkokursseja ja e-kirjoja), jotka ylittävät asiakkaittesi odotukset ja tekee heistä tosifanejasi! Kun paketoit sydämesi lahjan digituotteiksi, sinun ei tarvitse enää vaihtaa tuntejasi rahaksi tai myydä “eioota”. Autat asiakkaitasi aika- ja paikkariippumattomasti digituotteillasi, joista voit olla ylpeä. Mainitsimmeko jo, että voit tienata nukkuessasi? No, voit. Ja tienaatkin.
 • Valitset oikeat työkalut digibisneksesi rakentamiseen, sillä olemme siivilöineet sinulle valmiiksi todelliset kultajyvät akanoista. Olemme tehneet digibisnesten tekemisestä sinulle niin helppoa kuin ikinä mahdollista. Oikeilla työkaluilla nautit tekemisestä – ja lopputuloksesta!

Verkkokurssien verkkokurssi

Opit kaiken mitä sinun tulee tietää, jotta voit tehdä ensimmäisen verkkokurssisi ja laittaa sen myyntiin nettiin.

E-kirja Mastermind III

Toteuta unelmasi oman kirjasi julkaisemisesta. Opit tekemään ja markkinoimaan oman e-kirjasi.

Kannattava Facebook-mainonta

Teet tuota pikaa kannattavia mainoskampanjoita Facebookissa, vaikket olisi ennen sijoittanut rahaa mainontaan. Opit käyttämään tämän hetken tehokkainta markkinointikanavaa jatkuvan asiakasvirran luomiseen.

Webinaarien woima

Saat lentävän lähdön tehokkaiden webinaarien järjestämiseen, jotta voit pyörittää menestyviä webinaareja itse ammattimaisesti.

Avain asiakasvirtaan

Teet mainonnastasi kannattavaa. Mitä jos laittamalla euron mainoksiin saisit kaksi euroa takaisin? Mitä jos laittaisit 1000€ mainoksiin ja saisit 2000€ takaisin? Mitä jos jossain vaiheessa voisitkin laittaa 10 000€ mainoksiin ja saisit 20 000€ takaisin... viikossa?!

10X-valmennus

Näin kymmenkertaistat asiantuntijuutesi, auttamisesi ja ansaintasi. Opit tekemään yhdestä digituotteesta viisi tuotetta, moninkertaistat myyntisi 20 psykologisen vivun avulla ja palautat ihmiset ostamaan tuotteesi.

Jos haluat ilmoituksen sitten kun Digiyliopisto avautuu, liity nyt odotuslistalle tästä:

Digiyliopistossa sinusta huolta pitävät myös nämä tyypit

Mitro Patrikainen, Markkinointivalmentaja

Mitro on yksi Digiyliopiston valmentajista. Hän haluaa auttaa valmentajia, vaikuttajia ja asiantuntijoita löytämään oman heimonsa, jota he haluavat auttaa omalla osaamisellaan. Mitron opetuksia on kuvattu käytännöllisiksi ja selkeiksi.

Mitro on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri - opintojensa aikana hän tutki erityisesti ihmisryhmien käyttäytymistä ja markkinoinnin psykologiaa. Yli puolet elämästään hän on ollut kiinnostunut erityisesti verkkokurssibisneksistä, asiakashankinnasta ja Internet-markkinoinnista.

Digiyliopistossa Mitro mm. tuo opetusta ns. konkreettiselle tasolle, ja laatii selkeitä toimintasuunnitelmia, mallipohjia ja kaavoja oppilaille.

Heta Hämäläinen, Yhteisömanageri

Heta toimii Digiyliopistossa valmentajien ja valmennettavien välissä niin sanottuna suurlähettiläänä huolehtien ensisijaisesti siitä, että tieto kulkee kumpaankin suuntaan. Hän vastaa siitä, että Digiyliopistolaisten ääni tulee kuulluksi, ja että heidän haluja ja tarpeita huomioidaan valmennuksessa. Hän selvittää, ratkaisee, selittää, valaisee, auttaa ja kannustaa, jotta Digiyliopistolaiset saisivat mahdollisimman hyvää tukea.

Hetaa kuvaa ehkä parhaiten filosofi Esa Saarisen ajatus “On parempi olla avaruus kuin tähti.” Hän haluaa innostaa ihmisiä kulkemaan omaa polkuaan, rohkaista heitä menemään epämukavuusalueille (niistä oppii eniten!), auttaa heitä näkemään haastavien tilanteiden hyvät puolet ja pitää yllä iloa, toivoa ja rakkautta.

Hetan ammattilliset juuret ovat taiteessa ja pedagogiikassa. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopistosta taidekasvattajaksi (FM) ja tehnyt aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot. Hän opettaa osa-aikaisesti tanssia intohimona afrikkalainen tanssi, ja on kehittänyt lajit taapero- ja lastenafro. Hän on ollut perustamassa sekä Tanssiteatteri Mami Wataa että lastenkulttuuriyhdistys Taidepiiloa, joissa kummassakin toimii edelleen aktiivisesti.

Elina Väänänen, Valmentaja

Elina Väänänen vastaa siitä, että Digiyliopistolaisten hienot tarinat pääsevät sykähdyttämään yhä useampien ihmisten sydämiä. Hänen tehtävänään on kannustaa uskaltamaan ja innostaa Digiyliopiston jäseniä levittämään tätä mullistavaa sanomaa eteenpäin.

Elina on koulutukseltaan Markkinoinnin tradenomi ja myös yrittäjä hyvinvointialalla. Hänen intohimonsa on henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin yhteys ja vaikutus elämässä. Hänen suurin missio on rohkaista ja kannustaa ihmisiä löytämään oman sisäisen voimansa ja käyttämään sitä oman näköisen elämän elämiseen. Elina rakastaa esiintymistä, maailmalla seikkailemista, auringonlaskuja- ja nousuja sekä syvällisiä keskusteluja, unohtamatta hikoilua crossfit -salilla.

Olisi upeaa, että näkisimme sinut tämän vuoden ensimmäisessä Live-intensiivissä (kuva yllä vuoden 2019 viimeisestä Live-intensiivistä), jossa voisit kiittää itseäsi siitä, että teit päätöksen tavoitella unelmaasi ja hait mukaan tähän upeaan uuden ajan digimenestyjien ryhmään.

Innostunein terkuin,
Digiyliopiston rehtoraatti eli Petri, Pekka, Mitro, Heta ja Elina

Copyright © Digiyliopisto 2020