onko 2019 se vuosi, kun vihdoin jätät jälkesi tähän maailmaan, alat tienaamaan ansaitsemallasi tasolla, ja pääset nauttimaan unelmoimastasi vapaasta elämästä?

Suomen kokeneimmat digibisnesvalmentajat ohjaavat sinut alusta loppuun asti oman, menestyvän asiantuntijabisneksesi rakentamiseen netissä vuoden 2019 aikana

Haku Digiyliopistoon on PÄÄTTYNYT - liity odotuslistalle, niin ilmoitamme sinulle mahdollisista peruutuspaikoista tai tulevista kursseista.

TAI LUE LISÄÄ DIGIYLIOPISTOSTA ALLA

Mieti hetken aikaa: Onko elämäsi linjassa itsesi kanssa?


Kukaan meistä ei tarkoituksella rakenna itselleen oravanpyörää, mutta suurista unelmista huolimatta, suurin osa meistä päätyy sellaiseen kuitenkin.


Kun itse lähdimme syksyllä 2009 palkkatöistä tavoittelemaan vapaampaa ja makeampaa elämää yrittäjänä, päädyimmekin luomaan itsellemme vain uuden työpaikan.


Kuvittele:


Pieni, tiivis ryhmä työkavereita, jolla oli suuria unelmia. Uusi startup-yritys. Kaksi sijoituskierrosta. Visio uudenlaisesta maailmaa mullistavasta verkkopalvelusta, joka sai tunnustusta startup-kilpailuissa, mediassa ja sijoittajilta.


Tällaista meidän elämä oli joitain vuosia sitten, kun lähdimme rakentamaan visiotamme todeksi, jota mediakin tituleerasi "Facebookin tappajaksi":

Suurista visioista huolimatta...


Tulimme rakentaneeksi yrityksen niiden ajatusmallien pohjalta, joita olimme oppineet palkkatöissä.


Sitä kuvittelisi, että tällaisessa modernissa startup-yrityksessä työskenteleminen olisi erilaista kuin perustoimistotyössä.


Tavallaan se olikin. Sisääntuloaulassa vierailijoita tervehti suuri riippumatto, jonka päällä tunnelmaa loi palmukasvi ja lämpölamppu. Komerosta tehty huone, joka oli varattu meditoimiselle. Puttausgreen ja palautuslaite.


Tavallaan meidän todellisuutemme näytti lähes samalta kuin toimistotyöläisen todellisuus, sillä vanhat ajatusmallimme ohjasivat meitä vielä vahvasti. Sillä erotuksella, että työpäivät olivat pidempiä, lomat lyhyempiä ja stressi suurempi. Tavoittelimmehan maailman valloitusta.


Hienolla toimistolla oli "pakko" olla joka arkipäivä klo 9:15-17. Jos joku myöhästyi aamupalaverista, hän joutui maksamaan sakon. Vaikka sitten olisi kaatunut pyörällä kiirehtiessään palaveriin. Kuvittelimme, että työhön on pakko käyttää paljon aikaa, jos haluaa menestyä. Niinpä töiden parissa menivät usein viikonloputkin ja palautuminen ei ollut nuorien miesten mielestä kovin oleellista...


Yritimme päästä vapauteen rakentamalla startup-yrityksen, mutta rakensimmekin itsellemme vain vankilan. Usealle yrittäjälle käy näin. Jos emme tiedä mitä haluamme elämältämme, yritystoiminta vie usein ensin pikkusormen ja sitten jo koko käden.


Miltä sinun elämäsi näyttää?


Tukeeko työsi tai yritystoimintasi elämääsi vai tuntuuko, että se ennemminkin "haittaa harrastuksia"?


Elätkö omaa unelmaelämääsi, olit sitten töissä tai vapaa-ajalla?


Jos mielestäsi elämän ei tule pyöriä merkityksettömältä tuntuvan työn ympärillä, olet oikealla sivulla. Haluamme näyttää sinulle, kuinka voit rakentaa digibisneksen, joka mahdollistaa sellaisen elämän kuin ansaitset.


Jos haluat muuttaa maailmaa omalla viestilläsi ja auttaa ihmisiä omalla osaamisellasi, tarvitset rahaa. Raha on tiivistynyttä energiaa, joka mahdollistaa sinulle tarvitsemasi resurssit levittääksesi hyvää maailmaan.


Kun sinulla on menestyvä, ajasta ja paikasta riippumaton digibisnes, elämääsi virtaa vapautta ja vaurautta.


Vapautta käyttää päiväsi miten haluat, vapautta ilmaista itseäsi, vapautta toimia omalla tavallasi. Ehkäpä vapaus tarkoittaa enemmän aikaa sinulle rakkaiden ihmisten kanssa.


Vauraus puolestaan voi tarkoittaa vaikkapa matkustelemista aina kun haluat, kivempaa autoa pihassa tai asumista mukavammin kotona (tai vaikkapa kesämökillä).


Ehkäpä olet jo ottanut askeleita kohti unelmiesi bisnestä yksin tai jonkun muun kanssa ja kaikista hyvistä aikomuksista huolimatta et ole vielä päässyt tavoitteisiisi.


On olemassa monia syitä, miksi niin moni ihminen on jumissa omassa elämässään ja bisneksessään. Tähän palaamme hieman myöhemmin, mutta sitä ennen saatat miettiä, keitä me olemme auttamaan sinua?


Miten Digivallankumous voi palvella sinua


Oma polkumme menestyviksi lifestyle-yrittäjiksi on vaatinut suuria sisäisiä prosesseja, henkistä kasvua ja vanhojen tuttujen ajatusmallien tutkiskelua, kyseenalaistamista ja hajottamista kerta toisensa jälkeen. Näistä syntyneet oivallukset ovat johtaneet sisäiseen vapauteen elää omannäköistä elämää, johon johdatamme nyt myös muita.


Toki on tarvittu myös paljon intoa oppia uutta sekä ihmismielestä, että modernista teknologiasta. Meille tämä on tullut kuitenkin enemmän "luonnostaan", koska olemme olleet vuosikausia superinnoissamme digituotebisnesten huimista mahdollisuuksista.

PEKKA MATTILA

Verkkovalmennusyrittäjä | Campwiren ja Digivallankumouksen perustaja Alastoman totuuden perustaja


Pekka Mattila oli perustamassa Suomen pidetyintä verkkokoulutusalustaa, Campwireä, ja digibisneskoulutuksistaan tunnettua Digivallankumousta. Hän myös veti suosittua E-kirja Mastermind -valmennusta, ja on joidenkin suurimpien markkinointikampanjoiden takana hyvinvoinnin ja digitaalisen yrittämisen aloilla.

petri hiissa

Verkkovalmennusyrittäjä | Campwiren ja Digivallankumouksen perustaja | Puhuja | Kirjailija


Petri Hiissa on (Pekan ja Henrin kanssa) yksi Campwire-verkkokoulutusalustan ja Digivallankumous-sivuston perustajista. Hän vetää mm. Verkkokurssien verkkokurssia, joka on Suomen suosituin verkkokurssien tekemistä opettava koulutus.


Petri on myös suosittu puhuja ja kirjailija. Hänen kirjansa "Täydellinen kirja - Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta" (Otava / Hidasta elämää) ilmestyi alkuvuodesta 2018.


Digivallankumous perustettiin toukokuussa 2013 ja nykyään kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat meitä, Digivallankumousta.


Kehittämällämme Campwire-verkkokoulutusalustalla on Suomessa noin 173 000 käyttäjää, ja se on Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta.


Tekemällä ja myymällä omia verkkokoulutuksiamme, ja auttamalla asiakkaitamme  omien digituotebisnestensä kasvattamisessa, olemme oppineet paljon.


Olemme myyneet yli miljoonalla eurolla omia digituotteitamme ja asiakkaamme ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla.


Monet suurimmista digituotelanseerauksista Suomessa ovat meidän käsialaa.


Emme kerro näitä asioita kehuaksemme, vaan kertoaksemme, että pitkän kokemuksemme takia olemme hyviä siinä mitä teemme. On oleellista miettiä, keneltä haluat oppia. Nyt tiedät jo hieman meistä.


Miten meidän digituotebisnekset sitten toimivat? Miten sinä pystyt rakentamaan oman menestyvän digibisneksen vuoden 2019 aikana?


Kolme avainta menestykseen digibisnesyrittäjänä, jotka tarvitset:


Katsotaan korkealta tasolta, mitä tarvitset  oikeasti menestyvän digituotebisneksen rakentamiseksi.


Nämä kolme avainta ovat sellaisia, jotka tyypillisesti synnyttävät paljon ahaa-elämyksiä ihmisissä, jotka harkitsevat oman digibisneksensä rakentamista, mutta eivät ole vielä onnistuneet. Käydään ne seuraavaksi yhdessä läpi, joten jatka lukemista.

 • Avain 1 on yksinkertainen kaava loistavan digituotteen taustalla, josta saat säkkikaupalla kiitospostia asiakkailtasi
 • Avain 2 on fiksu tapa asiakkaiden hankkimiseen ilman, että sinun tarvitsee tehdä myyntityrkytystä, ”asua somessa” ja uupua loputtomaan sisällöntuotantoon
 • Avain 3 on nerokas malli automatisoituun nettibisnekseen, joka tahkoaa sinulle vaurautta vuodesta toiseen (kuin hyvin rasvattu kone) ja vapauttaa sinut elämään unelmaelämääsi

Katsotaan näitä kaikkia yksitellen tarkemmin:


Avain 1: Digituotteet

"Yksinkertainen kaava loistavan digituotteen taustalla, josta saat säkkikaupalla kiitospostia asiakkailtasi"


Internetissä on tapahtunut iso muutos viime vuosien aikana, ja nykyään digituotteiden myyminen on kaikille saatavilla oleva keino luoda vapautta ja vaurautta tahkoava yritystoiminta.


Ennen suurin osa ihmisistä joutui vain haaveilemaan aika- ja paikkariippumattomasta työstä. Nyt tavallisetkin ihmiset pystyvät starttaamaan menestyvän bisneksen hyvin pienellä alkupääomalla ja pyörittämään isoa bisnestä minimaalisilla riskeillä.


Miten tämä on mahdollista?


Katsele ympärillesi bussipysäkillä tai ravintolan jonossa, jossa ihmiset jonottavat yksin. Ihmiset ovat liimantuneina pieniin ruutuihinsa, jotka he vetävät esiin taskuistaan heti kun on tylsää. Asiakkaat ovat netissä. Piste.


Länsimaissa ihmisillä menee ulkoisesti paremmin kuin koskaan. Tämän takia ihmiset pystyvät sijoittamaan koulutuksiin. Yhä erikoistuvimmista koulutuksista on valtava tarve - sellainen tarve, johon perinteiset, hitaasti muuttuvat koulutuslaitokset eivät pysty vastaamaan. Ihmiset haluavat tiedon heti.


Nykyään kuka tahansa pystyy myymään koulutuksia, koska se vaatii vain oman (olemassaolevan) osaamisen paketoimista myytävään muotoon. Jokainen on hyvä jossain asiassa ja voi kokemuksensa turvin auttaa toisia tässä asiassa.


Markkinoille on tullut helppoja työkaluja (kuten Campwire), joilla kuka tahansa pystyy teknisesti tekemään ja myymään verkkokoulutuksia.


Tämän takia verkkokoulutusmarkkinat kasvavat valtavaa vauhtia. Verkkokoulutuksia tehdään lähes kaikista eri aiheista. Ja tällaisena kasvun aikana on paras hetki hypätä mukaan digituotebisneksiin, sillä kulutustottumukset ovat muuttuneet jo siten, että digituotteet ovat osa arkipäiväämme. Kulutamme jo paljon enemmän verkkokursseja, e-kirjoja, äänitteitä ja muita digituotteita.


Jos et tee ja myy tuotteita, silloin vaihdat vain aikaasi rahaksi.


Normaalissa työssä tekemästäsi työstä saat aina tietyn palkan. Tämä pätee myös moniin yrittäjiin, jotka ovat ryhtyneet yrittäjiksi saadakseen lisää vapautta, mutta ovat huomaamattaan luoneet itselleen vain uuden tuntipalkkatyön.


Jos vaihdat aikaasi rahaan, silloin ansainnallasi on myös selvä katto, jonka yli on vaikea päästä, koska käytössäsi on vain rajallinen määrä tunteja.


Ja mikä pahinta, kun lopetat työskentelyn, myös ansaintasi loppuu.


Kaikki eivät tule ajatelleeksi tätä, mutta on olemassa toinenkin keino ansaita kuin ajan vaihtaminen rahaksi.


Tämän keinon ansiosta jotkut yrittäjät pystyvät halutessaan tekemään vaikkapa niitä kuuluisia "neljän tunnin työviikkoja" tai ansaitsemaan nukkuessaan.


Tämä keino on paketoida oma osaamisensa digituotteiksi (joiden tekeminen on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin fyysisten tuotteiden).


Sen sijaan että myisit tuntejasi, myytkin tuotteitasi. Asiakkasi saavat tarjoamasi avun esimerkiksi kuvaamiesi videoiden tai kirjoittamasi tekstin välityksellä - hyvin jäsennellyssä muodossa.


Ansainnallasi ei ole kattoa, sillä tuhannen ihmisen kouluttaminen vie sinulta yhtä paljon aikaa kuin kymmenen ihmisen kouluttaminen.


"Jos se olisi helppoa, niin eivätkö kaikki tekisi sitä?", kuulemme sinun kysyvän päässäsi, "Minkä takia siis useampi ihminen ei ole sitten lähtenyt tuotebisnekseen?"


Monet ihmiset, joilla olisi täysi kyky tehdä ja myydä tuotteita, ajattelevat mm, että:

 • "Digituotteen tekeminen on monimutkaista ja siihen tarvitaan paljon laitteita (esim. monimutkaisia välineitä videoiden kuvaamiseen)"
 • "Hyvä tuote on laaja ja minun tarvitsee sisällyttää siihen koko osaamiseni" 
 • "Tuotteen pitää olla valmis ennen sen myymistä"

Digituotebisneksessä nämä uskomukset eivät ole totta, eikä digituotebisneksen rakentaminen tarvitse olla niin monimutkaista kuin mitä moni ajattelee sen olevan.


Haluamme nyt näyttää sinulle yksinkertaisemman mallin.


Näin suunnittelet ensimmäisen (tai seuraavan) digituotteesi -
sen ei tarvitse olla monimutkainen, eikä sen tarvitse sisältää kaikkea osaamistasi.


Jos pystyt ratkaisemaan jonkun ongelman, oli se sitten kuinka pieni tahansa, pystyt paketoimaan sen digituotteeksi.


Tämän ansiosta sinun ei tarvitse tietää kaikkea, eikä sinun tarvitse olla kansallisesti tunnettu asiantuntija. Ihmiset eivät lopulta välitä siitä, kuinka paljon sinä tiedät. Eivätkä he välitä siitä, oletko sinä "virallisesti" asiantuntija.


Sen sijaan, he välittävät itsestään. He vain haluavat saada ongelmansa ratkaistuksi. Jos pystyt auttamaan heitä siinä, melkein millään muulla ei ole väliä.


Ihmiset eivät itse asiassa halua ostaa tuotetta, he haluavat ostaa muutosta. Tältä pohjalta on yksinkertaista lähteä suunnittelemaan tuotetta.


Ensin tarvitset idean tuotteellesi.


Menestystuotteita on tehty kaikenlaisista ideoista, kuten:

 • Joogasta
 • Ruokavaliosta
 • Deittailusta
 • Siivoamisesta
 • Verkkosivuston rakentamisesta
 • Sisustamisesta
 • Vaurastumisesta
 • jne.

Jokaisella ihmisellä on osaamista, jonka voi paketoida kysytyksi digituotteeksi. Vähintään jokaisella on potentiaalia kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi opiskelemalla itseä kiinnostavaa aihetta hieman syvemmälle kuin muut.


Kun sinulla on aihe digituotteellesi, kysy itseltäsi: "mitkä ovat ne vaiheet, jotka tarvitaan tämän ongelman ratkaisemiseksi?"


Mitä pitää tehdä ensin? Mitä pitää tehdä seuraavaksi? Jne.


Tästä syntyy korkealla tasolla tuotteesi rakenne:


Piste A edustaa sitä kohtaa, missä asiakkaasi on tällä hetkellä. Piste B edustaa sitä kohtaa, jossa asiakkaasi on ratkaissut ongelmansa tuotteesi kuluttamisen jälkeen.


Välillä olevat pisteet 1-4 edustavat niitä askelia, joita asiakkaan täytyy ottaa päästäkseen pisteestä A pisteeseen B.


Digituote (esim. verkkokurssi) kannattaa jakaa muutamien isojen osioiden lisäksi niiden alla oleviin moduuleihin, jotta tuotteen rakenne olisi helppo hahmottaa. Osiot ovat hieman kuin kirjan luvut ja moduulit kuin lukujen sisällä olevat tekstikappaleet. Selkeä rakenne auttaa oppimista.


Kun olet antanut oppilaillesi hyvät eväät ja selvän polun ongelmansa ratkaisemiseen, saatat hyvinkin kuulla paljon kiitosta (ja menestystarinoita!), esim. tällä tavalla:


"Tämä koulutus on paljon arvokkaampi kuin se, mitä se maksaa."
– Kristi Jalakas, yrittäjä


"Voin todella lämpimästi suositella Digiyliopistoa! Olen itse viime vuoden aikana vaihtanut live-bisneksestä verkkobisnekseen ja siinä Digiyliopiston tuki on ollut korvaamaton."
– Sanna Spohr, perustaja, Health Coach Academy


"Aika pian me siellä kurssilla huomattiin, että me tullaan saamaan paljon enemmän kuin mitä meille alunperin myyntiwebinaarissa luvattiin."
– Mika Karvonen


Miten saat tuotteesi tehtyä?
Niin, ettet jää vain haaveilemaan vuosikausiksi tuotteen tekemisestä?


Oletko koskaan asettanut itsellesi tavoitteita, esim. uudenvuodenlupauksia, mutta alkumotivaatiosta huolimatta ne tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta?


Tämä on ihan normaalia.


Sen takia kannattaa käyttää tiettyjä menetelmiä, jotka lisäävät todennäköisyyttä sille, että oikeasti teet asioita, niiden tekemisen ajattelemisen sijaan.


Annamme sinulle nyt kaksi tällaista menetelmää.


Nämä menetelmät eivät välttämättä aluksi tunnu siltä, että ne auttaisivat sinua tuotteesi tekemisessä... mutta kun luet tarkemmin, huomaat, kuinka tehokkaita ne ovat motivoinnissa!


1. Lanseeraus


Yksi näistä menetelmistä on lanseeraus.


Tuotelanseeraus on tapahtuma, jossa esim. muutaman päivän ajan olet sitoutunut saamaan tuotteesi mahdollisimman monien ihmisten ulottuville.


Tuotelanseerauksessa voidaan käyttää esim. mainoksia, blogiartikkeleita, some-postauksia ja muuta strategisesti laadittua sisältöä, jotta mahdollisimman moni ihminen kuulisi tuotteestasi.


Lanseeraukset ovat luonnostaan kalenteriin sidottuja. Ja kun sidot tekemisesti tällä tavalla kalenteriin, se ei jätä sinulle tilaa viivytellä ja lykätä jotain tehtävää "huomiseksi" (se on ihan tyypillistä puskea jotain tehtävää huomiseksi... joka päivä!)


Kun lanseerauksen tekee oikein, se ei vain kannusta sinua tekemään ja myymään tuotettasi, vaan se myös tuottaa mukavia palkkapäiviä:

Esimerkki yhdestä kevyestä Digivallankumouksen lanseerauksista - oikein tehtynä tämä on mahdollista sinullekin.


2. Ennakkomyynti


Toinen menetelmä on ennakkomyyminen.


Sen sijaan, että yrittäisit tehdä tuotteesi valmiiksi ennen myynnin aloittamista...


Mitä jos ennakkomyisit tuotteesi? Eli aloittaisit myynnin ennen kuin tuote on valmis?


Jos ajattelet, että tämä ei palvele asiakastasi hyvin, ota tämä huomioon:


Kun valmistat tuotteesi olemassaoleville asiakkaille, ikään kuin heidän silmiensä edessä... Sinulla on mahdollisuus tutustua näihin ihmisiin, ja selvittää, millä tavalla pystyt palvelemaan heitä kaikkein parhaiten.


Tällöin tuotteesi mukautuu juuri heidän tarpeisiinsa, eikä sinun arvailuusi heidän tarpeistaan.


Tällä tavalla pystyt auttamaan asiakkaitasi paremmin!


Ja mikä parasta, kun olet ennakkomyynyt tuotteesi, joku muukin odottaa sen valmistumista kuin sinä itse. Näin tuotteesi tulee todennäköisemmin valmiiksi.


Esimerkiksi Digivallankumouksen Verkkokurssien verkkokurssi myytiin ennakkoon, kaksi kuukautta ennen sen alkamista, ja se tuotti n. 15 000€ myyntiä. Voit kuvitella, kuinka ajatus kymmenistä kurssista maksaneista asiakkaista odottamassa kurssiaan motivoi kurssin tekijää, Petri Hiissaa, tekemään loistavan verkkokurssin ja toimittamaan sen luvatussa aikataulussa.


Esimerkkejä Digituotteiden tekemisestä

Video on klippi "Lifestyle-yrittäjäksi digituotteilla vuonna 2019" -webinaarista


Avain 2 - Asiakkaiden hankkiminen

”Fiksu tapa asiakkaiden hankkimiseen ilman, että sinun tarvitsee tehdä myyntityrkytystä, ’asua somessa’ ja uupua loputtomaan sisällöntuotantoon”


Millä tavalla suurin osa internet-bisneksistä markkinoi tuotteitaan?


Ne tuottavat jatkuvasti blogiartikkeleita, some-postauksia, videoita, mainoksia ym. sisältöä. Usein tekemisen määrään nähden valitettavasti melko laihoin tuloksin.


Ne saattavat jopa tuottaa joka päivä useita eri sisältöjä.


Ei tavallisilla ihmisillä tai pienyrittäjillä ole aikaa tuottaa kaikkea tuota sisältöä.


Siitä huolimatta suositut "internet-bisnesgurut" suosittelevat tätä tapaa seuraajilleen. He ajavat ihmisiä uupumuksen partaalle, sillä suurimmalla osalla meistä bisneksen ydin ei ole loputtomalta tuntuvassa somettamisessa ja päivittäisessä sisällöntuotannossa kaiken maailman kanaviin.


Nykyään valitettavan tyypillinen markkinointitapa siis näyttää tältä:


KERTAKÄYTTÖINEN AJATUSMALLI (oikotie uupumukseen):


 1. Julkaisuaikataulu (esim. 1-2 x viikossa eli 52-104 x vuodessa)
 2. Suunnitellaan kertakäyttöinen artikkeli tai video
 3. Luodaan kertakäyttöinen artikkeli tai video
 4. Hienosäädetään
 5. Laitetaan artikkeli blogiin tai ladataan video someen (esim. Instagram storiesiin)
 6. Levitetään artikkelia tai videota ja tehdään somekuvia


On olemassa fiksumpikin tapa markkinoida omaa bisnestään. Digivallankumouksessa me kutsumme sitä Digivihreäksi™️ sisällöksi.


DIGIVIHREÄ™️ SISÄLTÖ (oikotie loistaviin tuloksiin):


Mitä jos voisit käyttää yhtä luomaasi blogiartikkelia vielä vuosienkin päästä bisneksesi markkinointiin, jotta sinun ei tarvitsisi olla joka viikko luomassa uutta sisältöä?


Se on mahdollista ja myös järkevää.


Kun luot sisältöä, joka sekä viihdyttää ihmisiä, että myy näkymättömästi tuotettasi, pystyt käyttämään sitä uudestaan ja uudestaan.


Esim. Digivallankumouksella on vanhoja blogiartikkeleita ja videoita, joita mainostamme joka vuosi, koska se on meille kannattavaa. Nämä artikkelit on laadittu sellaiseksi, että ne eivät vanhene muutamassa vuodessa (joskus niitä myös päivitetään). Saamme näistä vanhoistakin artikkeleista jatkuvasti kiitospostia ja myyntiä.


Tuotamme siis myyntiä tavalla, joka saa ihmiset pitämään meistä, eikä meidän tarvitse olla koko ajan luomassa uutta sisältöä. Eikö se olisi hienoa sinullekin?


Tässä on hyvä esimerkki Digivihreästä sisällöstä:


Tämä video on tavoittanut kymmeniä tuhansia ihmisiä, ja sitä on käytetty mm. tärkeänä osana kampanjassa, joka tuotti yli 100 000€ bruttomyyntiä.


Olemme käyttäneet tätä videota hyväksemme jo yli vuoden, ja tulemme varmasti käyttämään sitä tästäkin eteenpäin. Se on Digivihreää sisältöä, jota voi käyttää strategiesti monissa eri yhteyksissä kun kerromme lifestyle-yrittäjyydestä.


Avain 3 - Automatisoitu nettibisnes

”Nerokas malli automatisoituun nettibisnekseen, joka tahkoaa sinulle vaurautta vuodesta toiseen (kuin hyvin rasvattu kone) ja vapauttaa sinut elämään unelmaelämääsi”


Jos haluat, että digibisneksesi tukee elämääsi, eikä toisin päin, sinun täytyy automatisoida tiettyjä paloja bisneksestäsi.


Olet saattanut kuulla siitä, kuinka netissä automatisoidaan markkinointia "pilveen" tai jotain muuta yhtä abstraktia.


Mutta miltä se automatisointi todellisuudessa näyttää?


Kuvaamme jatkuvaa digituotebisnestä Digivallankumouksella Digiliikkujalla™️:1. Kanava


Ensin tarvitset kanavan, jonka kautta tavoitat mahdollisia asiakkaita.


Tämä kanava voi olla esim. maksettu Facebook-mainonta, joka on edullista, ja vie suhteellisen vähän aikaa.


Sinun ei tarvitse käyttää kovin montaa tuntia Facebook-mainoskampanjan rakentamiseen, sillä suurin osa siitä kampanjasta on automatisoitua. Silloin tällöin on toki hyvä tarkistaa miten hyvää työtä Facebookin tekoäly tekee puolestasi.


Kun Facebook-mainontaa käyttää oikein, tulokset ovat loistavia (vasemmalla näet sijoitetun summan ja oikealla näet mainoksen tuottaman bruttomyynnin):

Esimerkki 1

Esimerkki 2

Esimerkki 3

Facebook-mainonnalla ja digituotteilla on mahdollista saada aikaan tilanne, jossa laittamalla euron sisään saat kolme ulos. Tällä kaavalla laittamalla tuhat euroa sisään saat kolme tuhatta euroa ulos (eli kaksi tuhatta euroa voittoa).


2. Luottamus


Luottamuksen rakentamiseen kannattaa käyttää Digivihreää sisällöltöä (jota käsittelimme aikaisemmin).


Perinteisessä bisneksessä sinun pitää käyttää omaa aikaasi, että ansaitset jokaisen mahdollisen asiakkaan luottamuksen, tai sitten sinun pitää käyttää valtavasti rahaa rakentaaksesi brändin, joka herättää luottamusta.


Kun sinulla on Digiliikkuja, sinulla on tietyllä tavalla rakennettua sisältöä, jota ihmiset voivat kuluttaa omalla ajallaan (ilman, että sinun itse tarvitsee olla siellä rakentamassa luottamusta).


Digivihreä sisältö inspiroi ja auttaa ihmisiä. Kun seuraajasi saavat apua ilmaisesta sisällöstäsi, he alkavat luottamaan siihen, että he voisivat saada apua myös maksullisesta sisällöstäsi.


Kiitollisena tarjoamastasi hyvästä maksuttomasta sisällöstä he haluavat ostaa maksullista sisältöäsi kun tarjoat sitä heille seuraavassa vaiheessa.


3. Konvertointi


Kun olet ansainnut yleisösi luottamuksen, sinun ei enää tarvitse tyrkyttää tuotettasi konvertoidaksesi – eli muuttaaksesi kiinnostuneita ihmisiä maksaviksi asiakkaiksi.


Suurin osa myyntityöstä on ikään kuin jo tehty (maksuttoman sisältösi rivien välissä) ennen kuin alat myymään tuotettasi. Sen takia niin moni ihminen, joka hyppää mukaan Digiliikkujaasi, myös ostaa sinulta.


Konvertointiinkin kannattaa käyttää Digivihreää sisältöä, kuten myyntisivua tai myyntivideota. Sinun tarvitsee luoda tällainen myyntisivu vain kerran, ja sen jälkseen se tuo sinulle väsymättä kymmeniä, satoja tai tuhansia asiakkaita. Se on ikään kuin monistettu versio sinusta, ikioma automatisoitu myyntimiehesi.


4. Tuote


Kun ihmiset ostavat tuotteesi, saat rahaa omaan ja yrityksesi säästöpossuun.


Mutta rahaakin vielä tärkeämpää on, että saat asiakkaita.


Sinulla on mahdollisuus tutustua näihin asiakkaisiin. Tämä on tärkeää ensinnäkin siitä syystä, että pystyt valmistamaan tuotteita, joita nämä ihmiset oikeasti tarvitsevat ja haluavat (koska pystyt selvittämään heidän tarpeensa ja siten palvelemaan heitä paremmin). Toiseksi, opit kuinka sinun kannattaa markkinoida tuotteitasi ihmisille.


Jos ihmiset pitävät tuotteestasi, sana alkaa leviämään, ja näistä ihmisistä tulee sinulle uusi kanava.


Jos Digiliikkujasi tuottaa voittoa, pystyt sijoittamaan osan voitoista takaisin kanaviin (kuten Facebook-mainontaan), jotta Digiliikkujasi pysyisi liikkeessä koko ajan. Jatkuvasti pyörivä Digiliikkuja takoo jatkuvasti tulosta.


Esimerkkejä Digiliikkujan käyttämisestä

Video on klippi "Lifestyle-yrittäjäksi digituotteilla vuonna 2019" -webinaaristaNyt tiedät, millä tavalla yksinkertaisen ja tehokkaan digibisneksen voi rakentaa korkealla tasolla.


Mutta tieto yksinään ei auta ketään.


Olemme nähneet lukuisia ihmisiä, jotka korkeasta motivaatiosta huolimatta eivät ole koskaan saaneet rakennettua menestyvää digibisnestä.


He aluksi opiskelevat aihetta lukemalla blogeja, kuuntelemalla podcasteja ja katsomalla aihetta opettavia Youtube-videoita. Sitten he alkavat ostamaan kirjoja ja verkkokursseja.


Kaikesta tästä opiskelusta ja tiedon määrästä huolimatta he eivät onnistu.


Mikä oikeasti erottaa nämä ihmiset ja menestyjät?


Mikä erottaa menestyjät muista?


Digibisnesten rakentamiseen tähtäävää tietoa on netissä saatavilla paljon, varsinkin jos englannin kieli sujuu.


Minkä takia et tästä kaikesta tiedosta huolimatta ole vielä rakentanut menestyvää bisnestä? Minkä takia suurin osa menestyvästä yrittäjyydestä haaveilevista ihmisistä ei ole menestyviä yrittäjiä tai jos ovat, niin he ovat rakentaneet itselleen kultaiset kalterit.


Ensinnäkin, suurin osa siitä tiedosta, jonka löydät, on pelkkiä irrallisia taktiikoita.


Taktiikoilla saatat saada esim. rakennettua hyvän näköisen blogin, houkuteltua Facebook-tykkääjiä ja kuvattua videoita. Mutta jatkuvasti menestyvää bisnestä ei rakenneta yksittäisillä taktiikoilla.


Menestyvän digituotebisneksen rakentamiseksi tarvitset kokonaisen strategian. Ja hyviä strategioita on vaikea löytää, koska suurin osa ihmisistä, jopa valmentajista, ajattelevat hyvin taktisella tasolla.


On myös toinen asia, joka erottaa menestyjät muista.


Lähdimme yhdessä selvittämään tätä, ja tässä näet hahmotelman siitä valkotaulullamme:

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että "minun tarvitsee vain ostaa tämä kirja tai verkkokurssi, niin se ratkaisee ongelmani"?


Mutta kun olet käynyt sen tietopaketin läpi, huomaat, että:

 • se ei ole tehnyt pysyvää vaikutusta sinuun,
 • se motivoi sinua aluksi, mutta huomaat sen motivaation laskeneen tai
 • sinulla on edelleen tunne, ettet ole vieläkään valmis menemään eteenpäin

Tämä ei johdu välttämättä kuluttamasi tiedon laadusta, vaan ihan vain siitä, ettei tieto yksinään auta ketään.


Sen sijaan, tiedon kartuttaminen voi vain lisätä tuskaa, esim:


"Olen opiskellut tätä aihetta näin paljon, mutta nyt en tiedä mistä päästä aloittaa, koska näen että tekemistä on niin paljon!"


Ja kun kartutat tarpeeksi tietoa, huomaat unohtavasi asioita. Ikään kuin "tiedon lasisi" olisi täyttynyt, ja alkaisi vuotamaan yli.


Ratkaisuna on kääntää tiedon ja toiminnan välistä hanaa (yllä kuvassa) tarpeeksi usein, sillä tieto muuttuu taidoksi vain toiminnan kautta. Tällaista tärkeää toimintaa on esimerkiksi tuotteesi lanseeraaminen koeyleisölle ja ensimmäinen tienattu euro.


Joskus tätä tiedon ja toiminnan välistä hanaa kannattaa kääntää vaikka ei tuntisi olevansa valmis. Sillä vain toiminnan seurauksena saadun tiedon avulla olet valmiimpi taas seuraavaan vaiheeseen.


Valitettavasti, suurin osa koulutuksista eivät auta tässä.


Suurin osa asiantuntijoista ottavat rahasi, antavat sinulle kasan tietoa, ja jättävät sinut oman onnesi nojaan.


Jos siis olet jo yrittänyt rakentaa menestyvää digibisnestä, mutta et ole vielä onnistunut, se ei ole ihmeellistä, koska se ei ole syytäsi!


Tämän takia olemme miettineet, miten voisimme ratkaista tämän ongelman Suomessa.


Miten voisimme oikeasti saada oppilaamme toimimaan tietojensa pohjalta?


Miten voisimme oikeasti jättää näkyvän jäljen Suomessa antamalla kaiken osaamisemme motivoituneen ryhmän käyttöön?


Miten voisimme oikeasti kerätä yhteen joukon ihmisiä, jotka toimisivat toisiaan tsempaten ja kannustaen tiennäyttäjinä uudelle vapaammalle tavalle elää ja yrittää?


Ratkaisu löytyi, todettiin toimivaksi ja kuulet siitä seuraavaksi.


Esittelyssä...

Digiyliopisto on Suomen ainoa koulutusohjelma, josta saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen menestyvän digituotebisneksen rakentamiseen.


Digiyliopisto ohjaa sinut rakentamaan menestyvän digituotebisneksen vuoden 2019 aikana

Digiyliopisto sopii mm.

 • Aloittelijoille, jotka eivät ole vielä löytäneet omaa bisnes- tai digituoteideaa, eivätkä tiedä, mistä aloittaa
 • Kouluttajille, valmentajille yms. jotka haluavat auttaa useampia tuotteistamalla osaamisensa kannattavaksi digituotebisnekseksi
 • Asiantuntijoille, joilla on jo yleisöä tai jo toimiva internet-bisnes ja jotka haluavat ansaita enemmän ja auttaa yhä useampia
 • Yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa verkkoon

Digiyliopistossa tulet saamaan koulutusta ja tukea Suomen parhailta digibisnesvalmentajilta kokonaisen vuoden ajan.


Vaikka olisit jo kokenut digibisnesyrittäjä, tulet oppimaan ainutlaatuisia strategioita ja menetelmiä, joilla voit moninkertaistaa tuloksesi verkossa.


Ja jos haluat koulutusta, joka oikeasti johtaa tuloksiin, tulet saamaan henkilökohtaista tukea huippuvalmentajilta ja vertaisiltasi.


Autamme nyt sinua rakentamaan oman digibisneksesi vuoden 2019 aikana, vaikka sinulla olisi vain 5 tuntia viikossa aikaa työskennellä digibisneksesi eteen.


Kukaan muu Suomessa ei tarjoa tällaista koulutuskokonaisuutta.


Tässä vielä yksityiskohtaisemmin kerrottuna kaikki, mitä saat:

Mitä saat, kun ilmoittaudut Digiyliopistoon 2019

4 live-intensiiviä

Opit kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lifestyle-yrittäjyydestä, saat yksilöllistä valmennusta ja pääset verkostoitumaan muiden kunnianhimoisten lifestyle-yrittäjien kanssa tässä vuoden 2019 aikana 4 kertaa järjestettävässä kaksipäiväisessä tapahtumassa. Saat live-intensiiveistä myös videotallenteet.


Ensimmäinen Live-intensiivi järjestetään 2.3. - 3.3. Helsingissä.

12 Online-intensiiviä

Nämä kattavat online-valmennukset tiivistävät olennaiset asiat, jotka sinun tulee tietää menestyvän digituotebisneksen rakentamiseen. Saat yksilöllistä valmennusta, sillä vastaamme myös kysymyksiisi. Saat online-intensiiveistä myös videotallenteet.


Ensimmäinen Online-intensiivi järjestetään 4.2. klo 16-18.

Facebook-yhteisö

Yhdessä muiden lifestyle-yrittäjien kanssa matkasi sujuu sujuvammin ja nopeammin kuin yksin puurtamalla. Saat vastauksia ja vertaistukea muilta tässä yhteisössä. Myös Digiyliopiston opettajat vastaavat kysymyksiisi.

Pienryhmät

Verkon välityksellä kokoontuvassa pienryhmässäsi voit jakaa kokemuksia ja vertaistukea intiimimmin, sekä saada lisäpotkua opiskeluun ja lifestyle-yrittäjyyteen tilivelvollisuuden ja erilaisten oppimisprosessien avulla. Pienryhmien vetäjät saavat koulutusta johtajuudesta ja ryhmien fasilitoinnista Digiyliopiston opettajilta. Useiden Digiyliopiston 2018 oppilaiden mielestä pienryhmät ovat olleet niin arvokkaita, että niiden arvoa on vaikea edes mitata rahassa.

Campwire-lahjakortti

Saat Campwire-digituotealustalle 744€:n arvoisen lahjakortin. Campwirellä saat digituotteesi helposti ja nopeasti nettiin ja myyntiin. Lahjakortti täytyy lunastaa vuoden 2019 aikana.

Digiyliopisto kehittyy oppilaidensa mukana. Vuoden 2018 Digiyliopisto näytti lopulta aika erilaiselta kuin miten sen kuvittelimme vuoden alussa.


Esimerkiksi kun selvisi, että monilla oppilailla oli vaikeuksia tiettyjen teknisten välineiden kanssa, pidimme kokonaisen 2 tunnin online-valmennuksen, jossa näytimme, miten tarvittava tekniikka saadaan yksinkertaisesti haltuun. Kokemuksemme voi nopeuttaa omaa matkaasi moninkymmenkertaisesti.


Seuraamme jatkuvasti oppilaidemme kehitystä, ja mukautamme Digiyliopistoa ryhmän mukaan siten, että se tukee eri vaiheissa olevia oppilaita.


Uskallamme sanoa, että vuoden 2019 Digiyliopisto tulee olemaan huimasti parempi kuin vuoden 2018 Digiyliopisto. Ja se tulee olemaan räätälöity juuri sinua ja kanssaoppilaitasi varten!

Yllä mainitut valmennukset järjestetään vuoden 2019 aikana ja ne muodostavat Digiyliopiston "ydinpaketin." Kaikki tallenteet ovat katsottavissasi kahden (2) vuoden ajan.

Lisäksi Digiyliopistoon kuuluu kattava kokoelma Digivallankumouksen parhaita verkkovalmennuksia:

Kaikkia alla lueteltuja verkkokursseja on myyty mainitulla todellisella hinnalla. Tuhannet ihmiset ovat jo käyneet nämä verkkokurssit, ja ne ovat tuottaneet monia menestystarinoita.

Verkkokurssien verkkokurssi opettaa sinulle kaiken mitä sinun tulee tietää, jotta voit tehdä ensimmäisen verkkokurssisi ja laittaa sen myyntiin nettiin.

E-kirja Mastermind III auttaa sinua toteuttamaan unelmasi oman kirjasi julkaisemisesta. Opit tekemään ja markkinoimaan oman e-kirjasi.

Kannattava Facebook-mainonta -kurssilla opit tekemään kannattavia mainoskampanjoita Facebookissa, vaikket olisi ennen sijoittanut rahaa mainontaan. Facebook on tämän hetken #1 markkinointikanava, ja sinä tulet oppimaan, miten voit käyttää sitä jatkuvan asiakasvirran luomiseen. Tämä on kurssin VIP-versio, joka sisältää myös 700€ edestä bonuksia!

Webinaarien woima -verkkokurssilla saat lentävän lähdön tehokkaiden webinaarien järjestämiseen, jotta voit pyörittää menestyviä webinaareja itse ammattimaisesti. Mukaan tulee 80-sivuinen swipe file, jonka avulla pääset kurkistamaan yhden menestyksekkään webinaarimme kampanjointiin, mainoksiin ja sähköposteihin – ja käyttää niitä pohjana omille webinaareillesi.

Avain asiakasvirtaan -valmennus näyttää, miten teet mainonnastasi kannattavaa. Mitä jos pistäisit euron mainoksiin ja saisit kaksi euroa takaisin? Mitä jos pistäisit jossain vaiheessa tuhat euroa mainoksiin ja saisit kaksi tuhatta takaisin? Mitä jos jossain vaiheessa voisitkin laittaa 10 000€ mainoksiin ja saat 20 000€ takaisin... viikossa?!

10 X -valmennus kymmenkertaistaa asiantuntijuutesi, auttamisen ja ansaintasi. Opi tekemään yhdestä digituotteesta viisi tuotetta, moninkertaista myyntisi 20 psykologisen vivun avulla ja palauta ihmiset ostamaan tuotteesi. Bonuksena nerokas yksinkertainen sähköpostistrategia, joka on tuottanut meille yksistään yli 50 000 euroa myyntiä.

Kaikki Digiyliopiston materiaalit ovat luettavissasi ja katsottavissasi kaksi (2) vuotta

Saat siis 4 live-intensiiviä, 12 online-intensiiviä, jäsenyyden lifestyle-yrittäjien Facebook-yhteisöön, Campwire-lahjakortin sekä pääsyn lähes kaikkiin Digivallankumouksen verkkovalmennuksiin...

Paketin arvo on yhteensä 15 220 €

Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa tätä summaa.

Digiyliopisto on ainutlaatuinen ryhmä, joka tekee matkaa yhdessä kohti unelmiensa elämää ja bisnestä.


Jotta voisimme vastata ryhmän toimivuudesta ja että mahdumme samaan tilaan live-intensiivien aikana, ryhmän koko on rajattu.

Jokaisella menestyksekkäällä yksilöllä on valmentaja...

Jos haluat oikeasti menestyä, sinäkin tarvitset valmentajan tai tukijoukon.


Valitettavasti hyvät valmentajat ovat kalliita. Ja heitä on äärimmäisen vaikea löytää!


Sen takia rakensimme Digiyliopiston siten, että saat tarvitsemasi avun sekä asiantuntijoilta, vertaisiltasi että itseopiskellen.


Valmentajat eivät ole rajattomasti käytettävissäsi, mutta kysymyksiisi ja ongelmiisi tullaan vastaamaan Facebook-ryhmässä, Online-intensiiveissä ja Live-intensiiveissä.


Digiyliopisto on edullisin tapa saada henkilökohtaista valmennusta, joka lisää menestymisesi todennäköisyyksiä huimasti.


Minkä takia sinun kannattaa kouluttautua juuri Digiyliopistossa? Annamme viime vuoden oppilaiden kertoa:

Katso Digiyliopiston 2018 oppilaiden kokemuksia Digiyliopistosta

Digiyliopiston "rehtoraatti" on omistautunut menestymisellesi

Kuvittele:


Olet Digiyliopiston Online-intensiivissä, joka käsittelee aiheen valintaa. Saat sen aikana loistavan idean tuotteellesi, tai selvyyttä siitä, millaista tuotetta haluat (ja myös taloudellisesti kannattaa) oikeasti alkaa rakentamaan.


Jokaisessa työsi vaiheessa saat tukea ja vastauksia Digiyliopiston yhteisöltä ja opettajilta. Kyselet heiltä, "olisiko tämä hyvä aihe digituotteelle", ja saat lukuisia vastauksia: "on se!" tai "kyllä mä ostaisin!"


Kuljet siis varmuudella kohti ensimmäistä menestyvää tuotelanseeraustasi.


Saat myös opastusta ja tukea siihen, miten rakennetaan digituote, jota ihmiset haluavat, ja joka myös auttaa heitä ongelmissaan.


Niin koittaa päivä, jolloin julkaiset tuotteesi. Sinua jännittää hieman, mutta olet saanut niin paljon asiantuntevaa apua, että sinulla kuitenkin on itsevarma olo. Julkaisun jälkeen alat katsomaan myyntitilastoja kännykälläsi. Huomaat, että olet  saanut muutaman kaupan aikaiseksi jo ensimmäisen tunnin aikana. Lataat sivun uudestaan. Lisää kauppoja! Ja hyvästä myynnistä huolimatta kaikki tuntuu olevan linjassa omien arvojesi kanssa - sinun ei tarvinnut myydä ollenkaan samalla tavalla kuin tyrkyttävät puhelinmyyjät ja silti kauppoja ropisee!


Kun järjestämäsi koulutus käynnistyy, huomaat iloissasi, että asiakkaasi käyvät ahkerasti luomaasi oppimateriaalia läpi.


Muutaman viikon päästä alat saamaan kiitoksia oppilailtasi. Jotkut jopa innostuneena kertovat omista tuloksistaan. He kertovat siitä, kuinka sinä olet täysin muuttanut heidän elämänsä parempaan päin!


Tiedämme, että tämä on iso lupaus.


Mutta seisomme tämän lupauksen takana, koska olemme nähneet tämän tapahtuvan kerta toisensa jälkeen. Olemme nähneet kuinka Digiyliopisto ja muut valmennuksemme ovat auttaneet ihmisiä vapautumaan omaan elämäntehtäväänsä. Olemme nähneet kuinka oppiemme avulla on tehty valtavan menestyviä digituotteita hyvinvoinnin, liikunnan, tekniikan ja yrittämisen aloilla, ja monilla muilla aloilla.


Koemme työmme merkitykselliseksi, koska koemme olevamme elämänmuutosbisneksessä. Autamme sinua muuttamaan elämäsi ja bisneksesi – jotta sinä voisit osaamisesi avulla auttaa yhä useampaa asiakastasi muuttamaan oman elämänsä hieman paremmaksi.


Hae Digiyliopistoon nyt

Digiyliopisto sisältää kaiken tämän:

 • 4 live-intensiiviä (+ tallenteet) ARVO 6000€
 • 12 online-intensiiviä (+ tallenteet) ARVO 2400€
 • Facebook-yhteisö ARVO 1000€
 • Pienryhmät ARVO 500€
 • Campwire 6kk ARVO 744€
 • Verkkokurssien verkkokurssi ARVO 497€
 • Avain asiakasvirtaan ARVO 1190€
 • Kannattava Facebook-mainonta ARVO 590€
 • Webinaarien woima ARVO 970€
 • E-kirja Mastermind III ARVO 839€
 • 10X ARVO 490€

Haluamme palkita sinut jos olet valmis ottamaan ison askeleen kohti unelmiesi elämää ja bisnestä.


Hakiessasi Digiyliopistoon maksat nyt vain 325€ (sis. ALV 24%) sitoutumismaksun.


Tämän lisäksi:


Jos hakemuksesi hyväksytään, saat 25.2.2019 alkavalla viikolla laskun, jolla maksat joko koko loppusumman 
3165 € (sis. ALV 24%) kerralla tai osamaksuohjelman 11 x 325€ (sis. ALV 24%) ensimmäisen kuukausierän.


Haku on auki korkeintaan 29.1. klo 22:00 asti!


Haku on päättynyt - liity odotuslistalle täyttämällä alta löytyvä lomake, niin saat ilmoituksen mahdollisista peruutuspaikoista tai tulevista kursseista.

Hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä kun niitä tulee. Kun sopiva ryhmä on kasassa, emme voi ottaa hakemuksia enää vastaan.

Jos hakemustasi ei hyväksytä, tai lähetät sen liian myöhään, palautamme sitoutumismaksusi (325€) sinulle kokonaisuudessaan takaisin.


Jos hakemuksesi hyväksytään, sitoutumismaksua ei palauteta sinulle.


Digiyliopisto alkaa 4.2. klo 16-18 järjestettävällä Online-intensiivillä (johon voit osallistua mistä tahansa, kunhan sinulla on tietokone, tabletti tai kännykkä ja nettiyhteys.)

Liity odotuslistalle

Haku on päättynyt, mutta voit liittyä odotuslistalle, niin saat ilmoituksen mahdollisista peruutuspaikoista tai tulevista kursseista.

Hinnasto

Investointisi

Haku avoinna nyt

Sitoutumismaksu

325€

Hakemuksen yhteydessä


+

Loppuosa kertamaksu

3165€

Eräpäivä viikolla 9/2019


TAI

Loppuosa osamaksu

11 x 325€

Ensimmäinen eräpäivä viikolla 9/2019

Hinnat sisältävät ALV 24%

Pidättelevätkö nämä sinua?


Tiedämme, että sinulla saattaa olla kysymyksiä tai epäilyksiä.


Ehkä ajattelet, että:

 • "Minulla ei ole hyvää liikeideaa" tai "Minulla on liikaa ideoita, enkä osaa valita"
 • "Minulla ei ole varaa tuhlata aikaa johonkin, joka ei välttämättä toimi"
 • "En koe olevani asiantuntija"
 • "Ihmiset ostavat mieluummin joltain muulta kuin minulta"
 • "En ole hyvä digijuttujen ja tekniikan kanssa"
 • "En tiedä mistä aloittaa"
 • "Myyminen ei tunnu minusta hyvältä tai luonnolliselta"
 • "Nyt ei ole hyvä hetki aloittaa"
 • "Minun täytyy ensin selvittää asioita ennen kuin olen valmis"

Olivat nämä ajatukset sitten tosia tai eivät, fakta on, että...


Ne estävät sinua rakentamasta menestyvää digibisnestä ja saavuttamasta unelmaelämääsi!


Jos oikeasti haluat päästä tavoitteisiisi, sinun täytyy tiedostaa, että nämä ajatukset estävät sinua.


Ja toiseksi, sinun täytyy miettiä, mitä voit tehdä asialle?


Suurin osa ihmisistä vain jumittaa näiden ajatusten ja tunteiden kanssa, eivätkä saa mitään aikaiseksi.


Oletko sinä yksi niistä ihmisistä? Vai oletko erilainen?


Ole erilainen ja tule mukaan Digiyliopistoon 🤗

P.S. Yksi suurimmista syistä, minkä takia niin moni älykäs ihminen vain polkee paikallaan monta vuotta, vaikka he tekisivät töitä unelmiensa eteen on, että…

He eivät sijoita itseensä.

Mitä tarkoitamme tällä?

Esimerkiksi menestyneet tennispelaajat eivät vain ota tennismailaa käteensä ja ala raatamaan kunnes he ovat maailman huipulla…

Kyllä, he työskentelevät kovaa, mutta…

He myös investoivat oikoteihin, kuten laadukkaaseen valmennukseen.

Ilman tällaisia investointeja kuka tahansa polkisi paikallaan monta vuotta. Paras sijoitus on investointi itseesi ja omiin taitoihisi. Oppimiasi taitoja kukaan ei voi viedä sinulta pois.

Investointisi Digiyliopistoon voit ansaita lisäksi nopeasti takaisin.


Itse asiassa, näytämme sinulle nyt 5 tapaa ansaita Digiyliopistoon tekemäsi investoinnin takaisin (jopa muutamassa kuukaudessa), mutta ennen sitä, haluan antaa sinulle jopa 755€ “alennuksen” Digiyliopistoon:

Muistatahan, että yllä mainittu Digiyliopiston hinta sisältää 24% arvonlisäveron.


Voit siis vähentää Digiyliopistoon sijoittamasi summan verotuksessa ja voit vähentää hintaan sisällytetyn 24% arvolisäveron... VAIKKA sinulla ei vielä olisi yritystä!

Kaikki eivät tiedä tätä, joten selvennetään tämä vielä. Kyse on ns. alkuvarastovähennyksestä - voit kysyä meiltä lisää, jos haluat. (Meidän täytyy kiittää kirjanpitäjäämme tästä vinkistä!). Käytännössä säästät kuitit vain ja lisäät ne kirjanpitoon, kun sinulla on yritys. Yksinkertaista!

No, mutta tässä on lupaamamme 5 tapaa ansaita Digiyliopiston jäsenmaksu takaisin mahdollisimman nopeasti:

TAPA 1: Näytämme sinulle 46 000€ myyntiä tuottaneen webinaarikampanjan sanasta sanaan, ja miten voit mallintaa sen. Sinun ei itse tarvitse osata myyntiä tai markkinointia, kun voit käyttää pohjana parasta webinaariamme. Mitä, jos ensimmäinen webinaarisi tuottaisikin edes vaatimattomat 30% esimerkkinä käytetyn webinaarin myynnistä? Digivallankumouksen Petrin pitämä ensimmäinen webinaari vuonna 2014 tuotti 14 000 euroa bruttomyyntiä.

Ajattele, jos voisit tienata kymmeniä tuhansia vain puhumalla pienelle yleisölle 90 minuuttia - webinaarien woima piilee niiden yksinkertaisuudessa… pitää vain tietää, mitä tekee ja miksi.

TAPA 2: Näet myös toisen, vielä yksinkertaisemman kampanjan, joka kolmen sähköpostin voimalla tuotti parissa päivässä 5 000€ myyntiä (ja yhteensä se on tuottanut yli 50 000€).Kutsumme tätä keksimäämme lanseerausta Silmukkalanseeraukseksi, koska se on psykologisten vipujen ilotulitusta (kuten avointen silmukoiden hyödyntämistä) alusta loppuun.

Analysoimme tuon lanseerauksen sähköpostit sana sanalta, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä kuin muutamia pieniä muutoksia näihin sähköposteihin, ja toistaa tämä menestys!


TAPA 3: Saat Suomen kattavimman digibisneskoulutuksen, minkä ansiosta pystyt tarjoamaan vaikkapa konsultointipalveluita muille yrityksille. Palvelubisnes on yksinkertainen tapa saada oman yrityksen kassa laulamaan ja voit tehdä sitä vaikkapa "kivana harrastuksena, josta tienaa" kun olet saanut Digiliikkujasi toimimaan.

Pelkästään Kannattava Facebook-mainonta -kurssin opeilla voit alkaa tarjoamaan palveluita, koska Facebook-mainonta on kuuma bisnes!


Kuinka moni yritys maksaisi esim. 500€-2000€ kuukaudessa siitä, että tuot heille kannattavasti lisää asiakkaita? Voimme sanoa, että yritys on hullu, jos ei tartu tällaiseen mahdollisuuteen!

TAPA 4: Sinun ei tarvitse tehdä kuin yksi digituote ja myydä sitä ansaitaksesi sijoituksesi takaisin. Ensimmäinen digituotteesi voi olla vaikka e-kirja, minkä toteuttaminen ei ole vaikeaa E-kirja Mastermind III:n opeilla.


Mitä, jos teet esim. 100€ digituotteen, joka myy 5kpl, 10kpl tai vaikka 100kpl… päivässä?

Tämä on täysin mahdollista. Esim. Pekka on myynyt ensimmäistä hyvinvointiverkkokurssiaan jo 7360 kappaletta 32,5€ hintaan… ja kaikki tuossa käytetyt opit (ja paljon enemmänkin) ovat mukana Digiyliopistossa.

TAPA 5: Jos sinulla on jo oma bisnes, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa käytäntöön yksi tai muutama Digiyliopistossa opittu menetelmä bisneksessäsi. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus, kuten 10X-valmennuksessa tulet näkemään.

Siinä! Näillä menetelmillä voit ansaita sijoituksesi takaisin jopa ensimmäisten muutaman kuukauden aikana Digiyliopistossa.

Ja tämä on vasta alkua…

Kun oma lifestyle-bisneksesi rullaa hyvää vauhtia, sijoituksesi Digiyliopistoon tuntuu pieneltä summalta. Tämän tietävät myös Digiyliopiston 2018 4. live-intensiiviin osallistujat, joista 65% ilmoittautui mukaan myös Digiyliopistoon 2019. Tiedämme jo tässä vaiheessa, että vuodelle 2019 on tulossa mukaan kaikin tavoin upea ryhmä! Olisi ilo ja kunnia päästä auttamaan myös sinua ja saada hakemuksesi Digiyliopistoon.


Klikkaa liittyäksesi odotuslistalle!

Digivallankumous logo

© 2018 Digiyliopisto