Digiyliopiston käyneet kertovat, mikä tekee Digiyliopiston opeista parhaan väylän ihmisille, jotka haluavat tehdä työkseen rakastamiaan asioita, ja ansaita isosti!

Digiyliopiston DIY-paketti on Digivallankumouksen järjestämä huippukoulutus vapautta & vaurautta kartuttavan digituotebisneksen rakentamiseksi

Digiyliopiston oppilaat kertovat elämästään, jota Digiyliopisto on ollut mahdollistamassa

Videovalmentaja perustaa nollista uuden tuottoisan liiketoiminnan, täsmälleen Digiyliopiston oppeja toteuttaen

"Lanseerasin ihan uuden tuotteen alkaen niin sanotusti nollista ja sain sille aika nopeastikin muutamissa kuukausissa kerättyä asiakaskuntaa ja tehtyä myyntiä ihan useilla tuhansilla euroilla, näillä Digiyliopiston opeilla."


Anni Yli-Lonttinen, VoimaaVideosta yrittäjä

Mitä tuloksia voit odottaa Digiyliopistossa? Mitä tuloksia muut oppilaat ovat saaneet? Videolla Digiyliopiston käyneet kertovat saamistaan tuloksista

Henkisen kasvun yrittäjä menestyy omilla ehdoillaan ja omalla missiollaan heti ensimmäisenä vuonna!

"Vuoden aikana mä olen aloittanut liiketoiminnan täysin nollasta, olen kerännyt yli 500 henkilön sähköpostilistan, olen lanseeranut ensimmäisiä verkkotuotteitani ja olen tehnyt myyntiä muutamalla tonnilla – ja mikä kaikista tärkeintä; mä todella elän tällä hetkellä mun unelmaelämääni!”


Minna Ylikärppä, Matkalla mielenrauhaan perustaja

Millaista Digiyliopiston opetus on? Mitä tulet oppimaan? Videolla Digiyliopiston käyneet kertovat niistä oivalluksista, jotka sinua odottavat

Terveysalan valmentaja toteuttaa unelmansa: auttaa ihmisiä ja ansaitsee hyvin!

"Puhutaan kuitenkin useiden kymmenien tuhansien eurojen myynnistä, mitä oon saanut verkosta lähtöisin."


Sanna Spohr, Health Coach Academyn perustaja

Kokeneet digibisneksen kehäketutkin saivat runsaasti irti Digiyliopistosta

"Valtavasti infoa ja työkaluja myös kokeneemmalle digiyrittäjälle!

Ennen kun päätettiin lähteä Digiyliopiston matkaan hieman epäilytti, että tarjoaako se jotain lisäarvoa myös sellaiselle tyypille, jolla on jo vuosien kokemus digibisneksen pyörittämisestä? Nämä epäilykset hävisivät kuitenkin todella nopeasti, sillä Digiyliopiston tasokkailla opetuksilla on paljon annettavaa niin aloittelevalle kuin vähän kokeneemmallekin yrittäjälle."


Evgeni Suokas ja Toni Pesonen, Tikis

"Ensimmäisen vuoden aikana mä myin tuolta Campwire alustalta yli 40 000 eurolla noita mun digituotteita ja niitä oli itseasiassa vaan kaks eli verkkovalmennus sekä e-kirja ja niillä mä pystyin sitten luomaan ihan oikeista tulovirtoja mun yritykselle."
– Marianne Lehikoinen, Digiyrittäjä

“Jos sä oot ikinä miettinyt lifestyle -yrittäjyyttä, vapautta liikkua tai tehdä töitä netin välityksellä, niin mä suosittelen Digiyliopistoa. Nää jätkät osaa neuvoa sulle just ne oikeat asiat, millä sä tuut saamaan sun elannon vielä jonakin päivänä.”


Tiina Tiitinen, hyvinvointiyrittäjä

“Digiyliopistossa opetettava Näkymättömän myynnin konsepti on todella toimiva ja todella hyvä ja sitä pystyy soveltamaan vaikka mihin. Eli vaikka oman työpanoksen myymiseen, tai omien kurssien myymiseen.


Sanna Väätänen, Wordpress-osaaja

“Vastaavaa koulutusta, mitä Digiyliopistosta saa, ei oo tarjolla suomenkielellä kenelläkään, se on varma ja pojilla on kymmenien vuosien kokemus verkkobisneksistä ja myynnin tekemisestä verkosta.”


Turo Luotonen

“Suurin oivallukseni tän vuoden aikana on ollut se, että mä oon kulkemassa oikealla tiellä ja tekemässä asioita niin kuin ne mun sydämessä oikealta tuntuu. Mä oon saanut tän vuoden aikana valtavasti rohkeutta tulla esiin mun oman elämäntehtävän kanssa.


Sara Niilivuo, suuhygienisti, Smile Spa:n omistaja

“Olen kuullut, että eniten ihminen katuu asioita, jotka jättää tekemättä. Jos yhtään tätä ajattelet, voin lämpimästi suositella, että lähdet mukaan.”


Tarja Inovaara, Pilates-opettaja, Pilates Place Lahti -studion perustaja, kehokoulu.fi:n perustaja

Jos haluat itsekin toteuttaa unelmiesi digibisneksen, nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Digiyliopistolaisten kasvavaan joukkoon (tähän mennessä yli 300 motivoitunutta uuden ajan digiyrittäjää ja yrittäjän alkua on käynyt Digiyliopiston):

Suomen kattavin paketti sinulle, joka haluat luoda osaamisestasi tuottoisan digituotebisneksen

“Näet täsmälleen miten saat menestyvän verkkobisneksen osaset riviin ja kun annat sille lähtösysäyksen… menestystä ei voi enää estää!”

Digiyliopiston uusi DIY-paketti tuo Digiyliopiston myyntituloksia kasvattavat menetelmät ulottuvillesi nyt aiempaa edullisemmin ja joustavammin

Tutustu Digiyliopistoon ja ota harppaus kohti menestystä valmentajana, asiantuntijana tai verkkokurssien tekijänä:

"Mikä sai mut lähtemään mukaan Digiyliopiston koulutukseen, on se, että nää kaverit tekee tätä juttua oikeasti sydämellä ja he oikeasti haluaa auttaa."
– Mila Laitinen, Henkisen hyvinvoinnin valmentaja

"Ennen kun päätin lähteä mukaan Digiyliopiston matkaan, niin mietin sitä, että voiks toi tarjota myös tälläi vähän kokeneemmalle digiyrittäjälle lisäarvoo. Ja todellakin voi eli oon ollut tosi tyytyväinen tohon päätökseen, että lähdettiin mukaan."
– Toni Pesonen, Tikis

"Kun mä mietin Digiyliopistoon tulemista, niin ainoa asia joka mua oikeastaan epäilytti oli se, että keksinkö mä sellaista aihetta josta pääsisi jotain järkevää rakentaa. No, kävi ilmi että tällä kurssilla oli sellainen aivan loistava malli, jolla näitä ideoita pääsi arvioimaan ja valikoimaan."
– Minna Forstadius

"Jos sä haluat opettaa ja jakaa sun osaamista muille, sä voit vaihtaa sun koulutukset nettiin sen sijaan, että sä kävisit vielä normi työpäivän jälkeen jossain työväenopistossa vetämässä kurssia muutamalle tyypille"
– Jussi Laine

"Mä olen ainakin ite siitä tosi innoissani, että nyt pääsen sitten kunnolla tekemään verkkokursseja ja muita digitaalisia tuotteita, eikä oo vaan kiinni siinä, että pitää vaihtaa tunteja rahaksi. Eli suosittelen kyllä Digiyliopistoa."
– Sanna Väätänen

*****


Jos haluat itsekin toteuttaa unelmiesi digibisneksen, nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Digiyliopistolaisten kasvavaan joukkoon (tähän mennessä yli 300 motivoitunutta uuden ajan digiyrittäjää ja yrittäjän alkua on käynyt Digiyliopiston):

© 2018-2022 Digiyliopisto | Tietosuojaseloste