Suomen kattavin paketti sinulle, joka haluat luoda osaamisestasi tuottoisan digituotebisneksen

“Näet täsmälleen miten saat menestyvän verkkobisneksen osaset riviin ja kun annat sille lähtösysäyksen… menestystä ei voi enää estää!”

14-vuotissynttäreidemme kunniaksi sinulla on nyt mahdollisuus napata absoluuttisesti paras koskaan tekemämme tarjous; kun otat Campwiren vuodeksi, saat DIY-paketin ja bonukset kaupan päälle

Tutustu tarjoukseen pian, sillä se päättyy jo tiistaina 26.9. klo 21:00

01
PÄIVÄÄ
:
 
08
TUNTIA
:
 
39
MINUUTTIA
:
 
16
SEKUNTIA

You missed out!

lue lisää alta...

Usko tai älä…

Taidan tietää mitä olet ajatellut viime aikoina. :)

Enkä siksi että olisin ajatustenlukija vaan ihan pitkästä kokemuksesta ja myötätunnosta menestyviksi digiyrittäjiksi haluavia kohtaan. 

Olet todennäköisesti miettinyt miten upeaa olisi jättää taakse kaikki tämä tarjolla oleva epävarmuus tulevaisuudesta, kaikki menneet epäonnistumiset ja astua johonkin ihan uuteen.

Uusi ura, uusi missio… ehkä yrittäjäksi ensimmäistä kertaa, tai ensimmäistä kertaa kunnon ansioille yrittäjänä. Sataprosenttisen omilla ehdoilla eteenpäin kohti uutta uljasta tulevaisuutta.

Ja digitaalinen yrittäjyys houkuttelee kovasti, onhan luvassa vapautta valita työtuntisi itse, ja myös palkkasi sillä mikään mahtihan ei aseta ansaintakattoa infotuotteiden myymiselle netissä.

Menikö oikein tähän asti?

Tiedätkö, et ole kaukana totuudesta mutta tarvitset onnistuaksesi pari kriittisen tärkeää tekijää, jotka tekevät eron yrittäjän ja menestyvän yrittäjän välillä

Pandemia toi esiin digiyrittäjiksi haluavia kuin sieniä sateella, mutta ehkä sinä olet kokenut samaa kuin monet heistä: vaatimusten taso vaikuttaa pintaraapaisun jälkeen huimaavalta.

Pitäisi osata sosiaalista mediaa, markkinointia, sähköpostin saloja, mainontaa, esiintyä luontevasti videolla, kirjoittaa myyvästi ja ja… lista ei tunnu loppuvan.

Onko siis sittenkin helpompaa jatkaa kuten tähän asti?
Siihen minulla on selvä vastaus: EI!

Sillä maamme ja koko maailma on menossa kovaa vauhtia uusiin suuntiin ja niin sinunkin kannattaa. Tarvitset vain ne pari-kolme kriittisen tärkeää tekijää tueksesi: 

 1. 1
  Valmis prosessi jota seuraten onnistut suurimmalla todennäköisyydellä (vuosia hiottu tapa tehdä tuottoisa digibisnes vaikka pystymetsästä)
 2. 2
  Ne keskeiset taidot mitä tarvitset ensimmäisten myyntivirtojen synnyttämiseen (sen jälkeen et takuulla halua enää kääntyä takaisin!)
 3. 3
  Etenemistäsi helpottavat ja nopeuttavat resurssit, kuten verkkokoulutusalustan, jolla pyörität bisnestäsi + tarkistuslistoja, työkirjoja, esimerkkejä ja mallipohjia

Tämän kolmion kun saat käyttöösi, mielestäsi poistuu takavasemmalle se ehkä jo tutuksi tullut hellittämätön paine.

Paine pystyä aina vaan enempään, osata aina vain lisää, tai tehdä pitkiä iltoja päivätyön lisäksi… eikä silti välttämättä tuloksia tule.

Mutta se jää taaksesi, koska sinulta poistuu paine tehdä mitään itseäsi vastaan - myyminen ei enää ole mörkö eikä taustasi muodostu minkäänlaiseksi esteeksi.

Riittää kun sinulla on HALU auttaa aidosti kanssaihmisiäsi, myydä osaamistasi reilulla hinnalla ja halukkuus seurata sitä polkua, jota pitkin opastamamme ihmiset ovat onnistuneet jo sinua ennenkin. Kaikkein tarkimmin oppeja seuranneet sanoisin jopa sveitsiläisen kellon tarkkuudella…

Siksi lopputuloksena on kerta toisensa jälkeen uusi tuote, joka löytää valmiiksi ostohalukkaan yleisönsä ja siksi heille myymisestä tulee helppoa.

Kutsumme tätä Digiliikkujaksi, kuulet siitä pian lisää.

Jos tällaiseen maailmaan hyppääminen kiinnostaa sinua, lue ihmeessä eteenpäin… 

Oman tuottoisan digibisneksen – suoranaisen Digiliikkujan – pystyttäminen on helppoa kun vain tiedät miten se tehdään alusta asti oikein (tässä se ero)!

Loppujen lopuksi digitaalisesta liiketoimintaa on melko helppoa rakentaa, pystytät vain tiettyjen toimivaksi testattujen ohjeiden mukaan digimarkkinoinnin perusasiat kohdilleen.

Mutta se mitä et missään muualla näe opetettavan on se logiikka millä myyntiä saadaan aikaan, ja mielellään lyhyimmällä oppimiskäyrällä ja vähimmällä mahdollisella vaivalla.

Oletko sinä yksi heistä, joiden mielestä myynti = tyrkyttäminen?
Jos olikin joskus, EI muuten ole enää!

Joidenkin mielestä taas pelkkä yleisön opettaminen pitkin somea ilmaisilla sisällöillä riittää. No eihän sekään myyntiä takaa millään tavalla.

Oikeasti: molemmat koulukunnat ovat totaalisen väärässä.

Nykyaikaisessa myynnissä käsikirjoitus on käännetty niin päin, että asiakas hallitsee ostamista ja sinun tehtäväsi myyjänä on lähinnä ohjata oikeaan.

Digiyliopistossa opit NÄKYMÄTTÖMÄN MYYNNIN menetelmän, jossa jaat sydämestäsi aidointa osaamistasi ja tietouttasi mutta samalla strategisesti ohjaat kohti ostamista.

Silloin myyntiä tapahtuu kaikkein luontevimmalla, lähes automaattisella tavalla, jossa tyrkyttämisen sijaan herätetään ostohalua askel askeleelta ja lopulta myyntiä toteutuu.

Tässä piilee Digiyliopiston nerokkuus: et rakenna vain digibisnestä, vaan jo lähtökohdiltaan alusta alkaen myyntiä generoivaa toimintaa netissä!

Kuten voit arvata, tällaisen lupauksen täyttäminen vaatii aivan erityisiä menetelmiä, jotka on “taistelutestattu” jo vuosien ajan…

Digiyliopiston DIY-paketin avulla omaksut käänteentekeviä konsepteja, jotka tekevät liiketoiminnasta ymmärrettävää, toimivaa… ja tuloksekasta!

Mikä tämä paljon puhuttu DIY-paketti sitten oikein on?

Mukavaa, että kysyit. Petri Hiissa ja Pekka Mattila perustivat Digiyliopiston vuonna 2018, jotta Suomessa olisi edes yksi valmennusohjelma, joka opettaisi kaikki menestyksekkään digituotebisneksen rakentamisen taidot saman katon alla.

Näin todella tehtiin, ja neljän vuoden aikana tammikuusta 2018 helmikuuhun 2022 Digiyliopiston kävi läpi reilut 300 upeaa digituotebisneksen rakentajaa.

Jo vuoden 2020 alusta lähtien aloimme valmistautua siihen, että myös Digiyliopisto saisi kutreilleen "Digivihreän kruunun", eli sen kaikki huippuopit paketoitaisiin Suomen kattavimmaksi paketiksi niille, jotka haluavat ottaa oikotien digibisnesmenestykseen.

Saammeko esitellä: Digiyliopiston DIY-paketti 🙌

Se on selvää, että DIY-paketilla opit todella paljon mm. kannattavan mainonnan tekemisestä, sähköpostilistan keräämisestä, myyntisivun kirjoittamisesta, videoiden tekemisestä, strategisesta sisältömarkkinoinnista ja paljon muuta.

Mutta se mitä et muualta saa on käänteentekevä loppuun saakka hiottu prosessi, jota toteuttamalla sinulta poistuu arvailu ja empiminen - seuraat vain valmista prosessia.

TAI yhtä hyvin voit opiskella ja toteuttaa digibisnestäsi omassa järjestyksessäsi ja tahdissasi, varsinkin jos olet jo kokeneempi tekijä. Valinta on sinun.

Katsotaanpa hieman tarkemmin kolmea vaihetta, joiden kautta sinun kannattaa todennäköisimmin edetä kun haaveissasi siintää menestyvä digituotebisnes:

 • Ensimmäisessä vaiheessa suunnittelet ns. Digiliikkujan eli itsellesi soveltuvan verkkoliiketoiminnan ikiliikkujan, joka voi lopulta tuottaa myyntiä lähes automaattisesti.
 • Kakkosvaiheessa teet valmiiden ohjeiden mukaan prototyypin Digiliikkujastasi ns. asiakasymmärrystuotteella - tuotat ensimmäisen digituotteesi kevyellä tavalla ja alat tehdä sillä myyntiä HETI, eikä joskus. Alat siis päästä jo myynnin makuun näin varhaisessa vaiheessa! Näin varmistat myös ETUKÄTEEN, että tuotteellasi on varmasti kysyntää ja saat sitä takuulla kaupaksi ennen kuin näet vaivaa itse päätuotteen tekemiseen. Näin säästät valtavasti aikaa ja vaivaa sekä väistät turhia pettymyksiä.
 • Kolmosvaiheessa tehdään sinulle oikea Digiliikkuja varsinaisella päätuotteella, jonka tarkoitus on myydä puolestasi tuotteita jo tuhansilla euroilla ja miksei vaikka satoihintuhansillakin – näin aluksi. Kolmosvaiheessa tulosten koko riippuu enää omasta kunnianhimostasi.

Mitä voit odottaa konkreettisesti DIY-paketilta:

Tasokkaita digibisnesoppeja, käänteentekeviä oivalluksia, tekniikan kevyttä selätystä…
ja tietenkin upeita tuloksia!

Digiyliopiston DIY-paketti ei ole vain verkkokurssi, jota käyt pimeinä iltoina kotisi hiljennyttyä.

Se on nimensä mukaisesti uusien rahanarvoisten asioiden opiskelua ja konkreettista toteuttamista - tässä tapauksessa tuloksekkaan digibisneksen, jonka voit aloittaa alusta saakka tai vaikka toista tai jo kolmatta kertaa. Se toimii joka tapauksessa.

Etenet joutuisasti valmiiksi avattua tietä pitkin, ja pääset pitkälle kokeneiden ja varmaotteisten valmentajien ansiosta!

Monille myös teknisten asioiden haltuunotto on yksi tärkeimmistä haasteista digiyrittäjyydessä. Voit olla huoleti, sillä kaikki tarvittavat asiat käydään askel askeleelta läpi selkeillä tekniikkavideoilla. Tekniikasta menestymisesi ei ainakaan jää kiinni!

Haluat varmasti hieman tarkemmin tietää mitä sisältöä saat eteesi kun avaat DIY-paketin…

‘Tasokkaat opetukset’ on tositoimissa toimivaksi todistettu tapa luoda voitollinen, pysyvä digibisnes!

Tasokkaat opetukset tuovat käyttöösi Digiyliopiston ja Digivallankumouksen vuosien ajan menestyksellä testatut tavat ja hiotut menetelmät luoda kannattavaa ja merkityksellistä digibisnestä.

Tasokkuus kertoo laadun lisäksi myös siitä, että nämä opit antavat sinulle tuloksia, lähdetpä liikkeelle ihan alusta ilman ennakkokokemusta tai oletpa jo kokeneempi yrittäjä, joka haluaa nostaa liiketoimintansa digituotteiden avulla uudelle tasolle.

Voit edetessäsi nimittäin aina valita itsellesi sopivimman opetuksen helpommasta perustason opetuksesta tai syväluotaavammasta pro-tason opetuksesta, riippuen ihan omasta taitotasostasi ja kunnianhimosi tasosta. Kummallakin tasolla saat tuloksia!

Me Digiyliopiston valmentajat (meistä lisää hieman myöhemmin) olemme jo reilun vuosikymmenen verran toteuttaneet ja hioneet Tasokkaiden opetusten menetelmiä omissa varsin rahakkaissa digibisneksissämme, ja niiden tehon ovat todistaneet myös lukuisat Digiyliopistossa opiskelleet oppilaamme.

Tasokkaat opetukset on jaettu kolmeen prosessiin, tarkkaan suunnitellun kokonaisuuden mukaisesti, jonka avulla luot pala palalta menestyvän ja kasvavan liiketoiminnan digituotteiden avulla.

Katsotaanpa hieman tarkemmin kolmea Digiyliopiston peräkkäistä prosessia, jotka toimivat sinulle valmiiksi avattuna ja selkeänä polkuna menestyvän digituotebisneksen toteuttamiseksi:

1. PROSESSI:
Määrittelet ikioman Digiliikkujasi ja alat ohjata valmiiksi kiinnostuneita yleisövirtoja luoksesi

Ensin valitset oman aiheesi, jonka ympärille tulet rakentamaan liiketoiminnan Digiliikkuja-mallin mukaisesti. Ennen aiheen pariin syöksymistä varmistat bisnesideasi toimimisen ja kannattavuuden mahdollisimman pitkälle jo etukäteen.

Seuraavaksi määrittelet ihanneasiakkaasi ja aloitat suunnittelemaan asiakasymmärrystuotetta, jonka ansiosta ymmärrät asiakastasi pian paremmin kuin hän ymmärtää itseään (se jos mikä on sinulle “epäreilu” kilpailuetu).

Kiteytät myös “Ison ideasi” ja menetelmän, jolla ratkaiset asiakkaittesi polttavimmat ongelmat. Näin pystyt viestimään ihanneasiakkaille kristallinkirkkaasti ja vedät heitä magneetin lailla puoleesi.

“Magneetteina” asiakkaiden puoleensa vetämisessä toimivat luottamusta rakentava ilmainen sisältö ja liidiviehe, joilla houkuttelet tulevat asiakkaasi sähköpostilistallesi. Niiden teho perustuu Näkymättömän myynnin supervoimaan, jolla opetat asiakkaasi ostamaan juuri sinun tuotteesi, juuri sinulta.

Ensimmäisessä prosessissa opit myös mm. rakentamaan menetelmällesi kehyksen, kertomaan oman “Myyvän muutostarinasi”, käyttämään maksettua mainontaa tehokkaasti ja viestimään sähköpostilistallesi niin, että rakennat oikeanlaista luottamusta yleisöösi.

2. PROSESSI:

Asiakasymmärrystuotteesi valmistelu myyntiä varten ja lanseeraus

Asiakasymmärrystuote tulee olemaan ensimmäinen versio digituotteestasi. Sen ensisijaisena tarkoituksena on saada arvokasta oppia asiakkaistasi - ja tietysti myös tienata!

Ensiksi tulet oppimaan Kyselystrategian, jonka avulla herätät keskustelua ja kiinnostuksen tuotteeseesi potentiaalisten asiakkaittesi keskuudessa, ja selvität tarkalleen mistä tulevat asiakkaasi kiinnostuvat ja ovat valmiita maksamaan.

Keräämäsi asiakasymmärryksen avulla ja Digiyliopiston selkeillä copywriting-opeilla toteutat tuotteellesi tehokkaan myyntisivun, jonka avulla voitkin laittaa tuotteesi myyntiin - jo ENNEN kuin sinulla on myytävä tuote!

Seuraavaksi suunnittelet tuotteellesi lanseerauksen ja kirjoitat huipputason lanseeraussarjan, käyttäen pohjana kerta toisensa jälkeen toimivaksi todistettuja malleja.

Toisen prosessin lopuksi lanseeraat asiakasymmärrystuotteesi asiakkaillesi ja kaivat esiin asiakasymmärrystä, jonka arvo liiketoiminnallesi tulee olemaan valtava. Mitä syvemmin tunnet asiakkaasi, sitä paremmin voit palvella heitä ja myydä heille.

3. PROSESSI:

Valmistelet rahanarvoisen päätuotteesi myyntiin ja lanseeraat sen vauhdilla!

Kolmannessa prosessissa tulet ottamaan asiakasymmärryksesi hyötykäyttöön ja sen avulla teet lyömättömän päätuotteen, sekä “kiristät myyntiruuveja” toden teolla.

Saat jatko-opetusta Näkymättömän myynnin tekemiseen (nerokas Näkymättömän myynnin kehys auttaa hahmottamaan kaikki tärkeimmät tekniikat yhdellä silmäyksellä) ja terästät myyntisivusi viimeisen päälle konversiokuntoon.

Opettelet myös tekemään laadukkaita videoita ja videomainontaa (saat näistä Petrin halutut bravuuriopetukset).

Kehittyneiden lanseerausten opeilla ja Facebook-mainonnan optimoimisella voit saada jo todella rahakkaita tuloksia, kun kolmannen prosessin päätteeksi lanseeraat päätuotteesi markkinaan aplodien saattelemana!

Siinä korkean tason katsaus Digiyliopiston DIY-paketin prosesseihin!

Muista, että vaikka saat uutta tietoa ja sisältöä kieltämättä runsaasti, sinun EI tarvitse kantaa huolta siitä ehditkö tehdä kaiken, saati osaatko tarpeeksi.

Digiyliopiston DIY-paketti on neljän vuoden ajan hiottu ennennäkemättömän tuottoisan valmennuksen itseopiskeluversio (DIY tulee sanoista "Do It Yourself"), jota voit käydä täysin omassa tahdissasi.

Saat kaiken materiaalin käyttöösi heti ja hakemistojen avulla voit hypätä aina sinulle ajankohtaisimpaan opetukseen, jolla nostat digibisneksesi aina vaan uudelle tasolle.

Tasokkaiden opetusten tueksi saat laadukkaat ladattavat luentorungot, työkirjat ja oppaat!

Kerrataksesi DIY-paketin oppeja sinun ei tarvitse aina katsoa valmennusvideoita, kertaaminen onnistuu helposti kattavien luentorunkojen ja oppaiden avulla.

Upeat ammattigraafikon taittamat työkirjat puolestaan tekevät DIY-paketin oppien soveltamisesta käytäntöön hauskaa ja helppoa (lisää vain oma ajattelusi)!

Katso tältä videolta kun Petri esittelee työkirjoja ja luentorunkoja:

Lisää huikeita digibisnesoppeja: Live-intensiivien parhaat palat

Digiyliopiston DIY-pakettiin sisältyy myös parhaat valikoidut tallenteet Live-intensiiveistä, huimista kaksipäiväisistä tapahtumista täynnä digiyrittäjyyden parhaita ja toimivimpia strategioita.

Katsotaanpa näitä seuraavaksi hieman tarkemmin:

1. Live-intensiivi: Viestinnän terävöittäminen

Tämän Live-intensiivin opit auttavat sinua terävöittämään viestintääsi kiinnostavuuden, selkeyttämisen ja erottuvuuden avulla.

Lue lisää...

 • Kiinnostavuudella kaappaat lukijasi huomion ja pidät hänet otteessasi. Opit helpon kaavan mukaansatempaaavaan ytimekkääseen tarinankerrontaan ja ymmärrät miten minkä tahansa asian voi opettaa tarinan kautta.
 • Selkeys on myös tärkeää, sillä asiakas ei osta sellaista jota hän ei ymmärrä. Opit luomaan loogista ja toimintaan tähtäävää sisältöä.
 • Opit tapoja ja saat rohkeutta erottautua omana itsenäsi joukosta mieleenpainuvalla tavalla. Käymme läpi mm. viihdyttävyyden ja tunteiden herättämisen tärkeyttä.
 • Live-intensiivin lopuksi näet valaisevan esimerkin miten blogiartikkeli uudelleenkirjoitetaan lisäten siihen kiinnostavuutta, selkeyttä ja erottuvuutta.

Tämä huikea paketti rohkaisee, innostaa, inspiroi, opettaa, oivalluttaa ja laskee rimaa tekemiselle!

2. Live-intensiivi: Näkymätön myynti

Väitämme, että nettibisneksessä mikään ei ole tärkeämpää rahantulon kannalta kuin oivaltaa miten Näkymätöntä myyntiä tehdään KÄYTÄNNÖSSÄ (ei vain teoriassa).

Tässä Live-intensiivissä opit hyödyntämään Näkymätöntä myyntiä käytännössä hauskalla tavalla ja ilon kautta.

Lue lisää...

 • Näet esimerkin miten Näkymättömällä myynnillä myydään niin fyysisiä tuotteita kuin henkistä valmennustakin.
 • Käyt läpi ohjatun harjoituksen, jossa teet oman Näkymättömästi myyvän myyntipuheesi selkeän kaavan avulla.

Tiedämme Näkymättömän myynnin tehon vallan hyvin. Sen avulla olemme itsekin myyneet digituotteita miljoonilla euroilla verkossa ja sen avulla Digiyliopiston jäsenet ovat saaneet bisneksiään lentoon. Kun osaat vaikuttaa ja myydä ihmisille tuotteita ja palveluita (palvellen heitä sydämellisesti), saat vastineeksi uskollisia asiakkaita.

3. Live-intensiivi: Myyvä kirjoittaminen

Myyvä kirjoittaminen on yksi digiyrittäjän tärkeimmistä taidoista – “kynä on miekkaakin mahtavampi”.

On kuitenkin hyvin eri taito kirjoittaa laudaturin aine kuin teksti, joka aiheuttaa sykkeen kiihtymistä ja myyntiin tarvittavaa toimintaa.

Lue lisää...

Tämän Live-intensiivin opit tulevat kantamaan sinua pitkälle tulevaisuuteen:

 • Opit kirjoittamaan tarjouksen josta asiakkaasi ei voi kieltäytyä – käyttäen lupausta, mekanismia ja uskottavuutta (luennon pitää vieraileva tähti, joka on suoraan Suomen copywriting-maailman huipulta!)
 • Ymmärrät kuinka “freimaus” on yksi tärkeimpiä taitoja kirjoittamisessa ja miten väärällä “freimillä” voit aiheuttaa itsellesi tarpeetonta tuskaa.
 • Saat parhaat prosessimme sekä artikkeleiden, mainosten ja sähköpostien ideointiin, kirjoittamiseen ja hiomiseen.
 • Näet parhaiten toimineita mainoksiamme vuonna 2020 ja syitä niiden tehon takana.
 • Copy-kritiikkejä, joista saaduilla oivalluksilla kirjoitat loistavia myyntisivuja, jotka eivät jätä lukijaansa kylmäksi.

Näitä kaikkia oppeja voit käyttää mainoksissa, somepostauksissa, artikkeleissa, maileissa ja tietysti myyntisivuissa. Ja miksei myös videoiden skripteissäkin…

4. Live-intensiivi: Markkinointi ja mindset

Markkinointiviestintä on aina läsnä digibisneksessä. Tässä Live-intensiivissä luvassa on taatusti toimivia menetelmiä ja tehtäviä, joiden avulla sinusta tulee varsinainen markkinoita.

Lue lisää...

 • Selkeytät omien Isojen ideoidesi luomista ja opit johtamaan niistä Näkymättömästi myyvää sisältöä
 • Opit markkinoimaan ilmaista sisältöäsi vaihtoehtoisilla markkinointimenetelmillä, jotka voivat olla yllättävän tehokkaita
 • Nostat tuottavuttasi taklaamalla perfektionististen ajatus- ja toimintamallien tuskan luovan prosessin joka vaiheessa (Petrin tärkeimmät opit viimeisten 8 vuoden ajalta)
 • Inspiroidut Digiyliopistolaisten menestystarinoista
 • Saat pikakoulutuksen sovellukseen, joka on ollut Digiyliopiston tiimin tuottavuudelle käänteentekevä

Eräs osallistujan kommentti: “Tämä on ollut kuin keväistä sadetta kuivalle maalle. Tunnen jo silmujen turpoamisen. Vahva usko, että pääsen jälleen liikkeelle!”

Markkinointiavun lisäksi saat tässä Live-intensiivissä apua myös mm. jaksamiseen, täydellisyyden tavoittelusta luopumiseen, näkyväksi tulemisen pelon taklaamiseen ja hallinnan tunteen kasvattamiseen.

5. Live-intensiivi: Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostilista on yksi tärkeimmistä ja eniten myyntiä tuottavista viestintäkanavoistasi. Ainakin jos hoidat sitä hyvin.

Tässä sähköpostimarkkinointiin keskittyvässä Live-intensiivissä opit kasvattamaan ja palvelemaan sähköpostilistaasi.

Lue lisää...

 • Opit 21+1 loistavan sähköpostiviestinnän periaatetta
  Ideoit toimivia teemoja, aiheita ja otsikoita sähköpostiviesteillesi ohjattujen harjoitusten avulla
 • Oivallat tapoja saada enemmän avauksia, klikkauksia ja myyntiä sähköposteillasi
 • Parannat sähköpostiesi otsikoita niin, että niitä avataan enemmän
  Teet digibisneksellesi sähköpostisuunnitelman (saat valmiin pohjan)
 • Näet, miten voit jatkuvasti kehittää ja kasvattaa bisnestäsi seuraamalla tärkeimpiä metriikoita (saat valmiin seurantapohjan)
 • Ymmärrät, miksi et voi rakentaa toimivaa digibisnestä vain somen varaan, vaan tarvitset oman sähköpostilistan

Lyhyesti tämä Live-intensiivi opettaa sinut rakentamaan vahvan luottamussuhteen seuraajiesi kanssa säännöllisen sähköpostiviestinnän avulla

6. Live-intensiivi: Digivihreys ja unelmabisnes

Omannäköisen kannattavan digibisneksen koostamiseen on valtavan paljon eri tapoja. Tässä Live-intensiivissä muotoilet itsellesi digibisneksen, joka on linjassa sinun ja tavoitteittesi kanssa.

Lue lisää...

 • Opit miten voit ansaita säännöllistä tuloa tekemällä kuukausilaskutteisen jäsenyysohjelman
 • Saat konkreettisia jatkuvan myynnin ja markkinoinnin keinoja Digivihreän Digiliikkujan rakentamiseen
 • Unelmabisnes-workshopin jälkeen tiedät mihin suuntaan sinun kannattaa kehittää bisnestäsi kun haluat tehdä siitä itsellesi luontevamman ja tuottoisamman (niin, että bisneksesi tuo energiaa eikä vie sitä)
 • Uudelleensyntymisseremoniassa päästät energeettisesti irti menneistä taakoista ja otat uuden suuntiman kohti valoisaa tulevaisuutta!

Kun panostat hieman aikaa suunnitellaksesi bisneksen joka sopiii juuri sinulle, huomaat arjen muuttuvan sujuvammaksi, merkityksellisemmäksi ja tuottavammaksi. Tämä Live-intensiivi auttaa sinua juuri tässä.

Hei - me olemme valmentajasi tiellä kohti digiyrittäjyyden vapautta ja vaurautta - pitkän kokemuksen ja sydämen tiedon turvin voimme vakuuttaa että sinäkin voit onnistua!

Petri Hiissa

Strateginen verkkovalmennusyrittäjä ja renessanssimies

DI, verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissa on toinen DIY-paketin päävalmentajista. Hänen sydämen tehtävänä on auttaa (tulevia) vaikuttajia nousemaan omaan voimaansa, jotta he voisivat olla luomassa parempaa maailmaa verkkovalmennusliiketoiminnan avulla.

Petrin mielestä häntä ehkäpä parhaiten kuvaava sana on renessanssimies, sillä hänen intohimonsa on jatkuva kasvaminen ja monipuolinen kehittyminen, joka puolestaan mahdollistaa uusien asioiden luomisen. Vahvojen bisnestaitojen kouluttamisen ohella hän pyrkii aina lisäämään kuulijan syvää ymmärrystä ihmisyydestä, auttaen näkemään “pintaa syvemmälle”.

Petri kouluttaa myös parempia ajattelustrategioita tietoisen elämän tueksi ja hänen suosituille verkkokursseille onkin osallistunut tuhansia henkilöitä. Hän on auttanut tuhansia suomalaisia luopumaan täydellisyyden tavoittelusta kirjoittamansa kirjan (Täydellinen kirja – Vapaudu täydellisyyden tavoittelusta, Otava / Hidasta elämää)  ja verkkokurssien kautta. Tämä sama viesti itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta on myös vahvasti läsnä hänen opetuksissaan Digiyliopistossa.

Digiyliopiston lisäksi Petri on tuonut digituotebisneksiä vahvasti Suomeen myös Campwire-verkkokoulutusalustan ja Digivallankumous-sivuston kautta, jotka hän on perustanut yhdessä Pekan ja Henrin kanssa.

“Kaikki mikä tulee sydämestä sisältää synnyinpaikkansa
lämmön ja värin.”
-Oliver Wendell Holmes

Pekka Mattila 

Verkkovalmennusyrittäjä sydämestä saakka

Pekka Mattila on toinen DIY-paketin päävalmentajista. Hänen tehtävänään on auttaa uuden ajan asiantuntijoita, vaikuttajia ja valotyöntekijöitä voimaantumaan ja elämään yltäkylläisyydessä, jotta he voisivat muuttaa maailmaa parempaan. Pekan opetuksia on kuvattu vaikuttaviksi, epätavanomaisiksi ja joskus täysin vastakkaisiksi siihen nähden mitä muut puhuvat.

Käännekohta Pekan elämässä tapahtui vuonna 2015, jolloin hän paloi loppuun. Se johti hänet syvään ja kivuliaaseen ihmisyyden tutkimiseen, josta hänelle avautui uusi, kaunis maailma. Maailma, jonka keskiössä on pelkän oman edun tavoittelun sijaan hyvyys, aito toisista välittäminen ja totuudellisuus.

Pekka on ollut myös tekemässä Suomen historian ensimmäistä yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerausta yhdessä Petrin ja tiiminsä kanssa.

Mitro Patrikainen

Markkinoinnin moniottelija ja valmentaja käytännön otteella

Mitro on kolmas Digiyliopiston DIY-paketin valmentaja, ja tulet hyvin tuntemaan hänen käytännöllisen otteensa digibisnekseen. Hän haluaa auttaa valmentajia, vaikuttajia ja asiantuntijoita löytämään oman heimonsa, jota he haluavat auttaa omalla osaamisellaan. Mitron opetuksia on kuvattu käytännöllisiksi ja selkeiksi.

Mitro on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri - opintojensa aikana hän tutki erityisesti ihmisryhmien käyttäytymistä ja markkinoinnin psykologiaa. Yli puolet elämästään hän on ollut kiinnostunut erityisesti verkkokurssibisneksistä, asiakashankinnasta ja Internet-markkinoinnista.

DIY-paketissa Mitro mm. tuo opetusta ns. konkreettiselle tasolle, opettaa tarvittavia teknisiä asioita ja laatii selkeitä toimintasuunnitelmia, mallipohjia ja kaavoja oppilaiden etenemistä nopeuttamaan.

Miksi juuri tämä tiimi on yksinkertaisesti paras Suomessa opastamaan kaltaisiasi digiyrittäjiä menestymään?

Erityisesti päävalmentajat Pekka ja Petri ovat toimineet "täysipäiväisinä" digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä (vuodesta 2009 tänne saakka), ja ovat jo yksistään syy miksi tähän valmennukseen kannattaa lähteä.

He alkoivat kouluttaa digibisneksessä menestymisen strategioita vuonna 2013 perustamansa Digivallankumous-sivuston kautta ja huippusuosittujen verkkokurssiensa kautta. Nykyään kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Digivallankumousta.

Pekka ja Petri perustivat (yhdessä Henrin kanssa) Campwire-verkkokoulutusalustan vuonna 2013, joka on nykyään Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta, ja jolla on jo lähes 300 000 käyttäjää.

Digituotebisneksen pioneereina he ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä ja yhdessä tiiminsä kanssa myyneet omia digituotteitaan miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on todella hyvä uutinen sinulle!

Digiyliopisto-huippuvalmennuksen päävalmentajina Pekka ja Petri - yhdessä Mitron ja muun tiiminsä kanssa - auttavat nyt Valon Joukkoja (asiantuntijoita, jotka haluavat jakaa sydämen lahjansa maailmaan digituotebisneksen avulla) ja tuovat heille huippuluokan osaamisensa menestyvien digibisnesten rakentamisesta, inhimillisellä otteella.

Lähde mukaan digibisnesvalmennuksen, jossa opit korvaamattomia taitoja joilla voit itse määrätä ansiosi… siinä on voima, joka voi muuttaa koko elämäsi suunnan!

Digiyliopistossa saat eteesi kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen Digiliikkujasi rakentamiseen, erittäin tiiviissä ja käytännöllisessä “all inclusive” -paketissa. Kaikki juuri oikea-aikaisesti ja oikeassa järjestyksessä, jotta riittää kun vain seuraat toinen toistaan seuraavia opetuksia.

Tämän paketin lisäksi ET siis käytännössä tarvitse mitään muuta - voit unohtaa lukematta jäävien e-kirjojen keräilyn ja kesken jääneiden verkkokurssien hautausmaan tietokoneellasi.

 • Tasokkaiden opetusmateriaalien ansiosta saat oikeat opit, oletpa aloittelija, pidemmälle ehtinyt tai vaikka jo kolmatta digibisnestäsi pystyttämässä. Voit itse valita itsellesi sopivan opetuksen tason helpommasta perustason opetuksesta tai vaativammasta pro-tason opetuksesta.
 • Etenet omaan tahtiisi, oman aikataulusi ja elämäntilanteesi huomioiden. Voit edetä omatoimisesti omassa aikataulussasi videovalmennusten ja kaikkien muiden oppimateriaalien avulla.
 • Muunnat saamasi tiedot taidoiksi tekemällä tehokkaasti kun käytössäsi on laadukkaat videovalmennukset, kattavat luentorungot, selkeät oppaat ja omaksumista helpottavat työkirjat, jotka auttavat sinua rakentamaan menestyvän digibisneksen järjestelmällisesti, pala palalta. Tämä prosessi on suunniteltu nostamaan harteiltasi epätietoisuuden taakan lopullisesti.
 • Saat valmiita toimivaksi todistettuja kaavoja, joiden avulla pääset nopeasti liikkeelle – olipa kyseessä vaikkapa sähköpostilanseerauksen tekeminen tai myyvän webinaarin pitäminen. Kaavoja seuraamalla digibisneksestä tulee opettelun sijaan sarja onnistumisia - koska nämä kaavat on luotu juuri onnistumisista!
 • Opit näkemään pintaa syvemmälle ja ymmärrät miksi kaavat toimivat, miten ne nivoutuvat ihmisyyteen ja miksi ne ovat sellaisia kuin ne ovat (eikä sinun tarvitse keksiä niitä uudestaan). Kun syvän tason ymmärryksesi lisääntyy, alat hahmottaa digibisneksen tieteen sijasta taiteena – jonka avulla voit ilmaista itsesi tässä maailmassa täysin ainutlaatuisella ja upealla tavalla! Kun osaat säännöt, voit alkaa luovasti rikkoa niitä. :)
 • Ymmärrät miten Punainen lanka” auttaa tekemään bisneksestäsi strategisen ja selkeän kokonaisuuden, joka kuljettaa asiakkaasi kohti tarjoamaasi muutosta — mukaansatempaavasti ja vastustamattomasti, aina ostotapahtumaan asti. Kun oivallat tämän, et enää ihmettele miksi joillekin myynnin tekeminen verkossa näyttää olevan NIIN helppoa… koska nyt se on sitä myös sinulle!
 • Teet digibisneksestäsi auttamisautomaatin, joka tuo sinulle itsenäisesti jatkuvaa vapautta ja vaurautta. Ja kun ensimmäinen Digiliikkujasi jo pyörii ja tuottaa, voit aina rakentaa toisen, ja kolmannen, ja… pian sinulla voi olla rinnakkaisista ja peräkkäisistä Digivihreistä Digiliikkujista koostuva varsinainen auttamiskone – jonka kaikki osat tukevat toisiaan kauniisti. Lyhyesti sanottuna digibisnesten mahdollisuudet ovat loputtomat!

Ainut totaalisen kattava ratkaisu Suomessa menestyvän, pysyvästi vaurautta luovan digibisneksesi rakentamiseen — tämän lisäksi et todella tarvitse enää mitään muuta!

1. Tasokkaat opetukset, luentorungot, työkirjat ja oppaat

Saat kaiken tarvitsemasi opit mitä tarvitset tuottoisan Digiliikkujasi rakentamiseen ja lähettämiseen maailmaan - koottuna toimivaksi testattuun, tiiviiseen ja todella käytännölliseen pakettiin. 
2. Live-intensiivien valitut tallenteet
Parhaat valikoidut tallenteet Live-intensiiveistä, huimista kaksipäiväisistä tapahtumista täynnä digiyrittäjyyden parhaita ja toimivimpia strategioita. Voit käydä näitä omaan tahtiisi ja yksilöllisten tarpeidesi mukaan.
3. Suomen suosituin verkkovalmennusalusta + bonukset
Nämä ansaitsevat omat esittelynsä, jotka tulevatkin seuraavaksi…

Saat kattavan DIY-paketin lisäksi myös tarvitsemasi työkalut digituotebisneksesi rakentamiseen, eli:

Campwire-verkkokoulutusalusta

Tällä upealla verkkokoulutusalustalla saat digituotteesi nopeasti tehtyä ja laitettua suoraan nettiin myyntiin – ilman teknistä säätöä!

Campwire sisältää kaiken tämän:

 • Rajattomasti verkkokursseja
 • Rajattomasti jäsenalueita
 • Rajattomasti sisältöä
 • Monipuoliset ajastusominaisuudet
 • Tuotteiden ulkoasun muokkaus
 • Valmiit ostosivut
 • Verkkopankkimaksut
 • Korttimaksut
 • Mobiililompakkomaksut
 • Osamaksut

Campwiren arvo on 1188€ (+alv) per vuosi

DIY-paketin ja Campwiren lisäksi saat bonuksena:

1. BONUS: Myyntivallankumous seminaaritallenne

Opi tekemään sydämestä kumpuavaa strategista viestintää, joka luo kauppaa ilman tyrkyttämistä.

Tämän bonuksen arvo on 97€.

2. BONUS: ASAP-verkkovalmennus

ASAP-verkkovalmennuksen avulla voit toteuttaa uutta kassavirtaa tuovan digituotteen nopeutetusti ja saada sille ensimmäiset asiakkaat alle 30 päivässä.

Tämän bonuksen arvo on 447€.

3. BONUS: Oldies But Goldies

"Oldies But Goldies" on kokoelma tarkkaan valikoituja täydentäviä opetuksia DIY-pakettiin Digivallankumouksen aiemmilta verkkokursseilta Verkkokurssien verkkokurssi, E-kirja Mastermind 3 ja 10X.

4. BONUS: Campwiren uusi koulutuspaketti

Campwiren koulutukset ovat uunituoreita, 2023 julkaistuja kursseja, jotka vievät sinut aluksi lähes kädestä pitäen läpi prosessin, joka auttaa sinua luomaan ensimmäisen tuotteesi ja saamaan sille ensimmäiset asiakkaat.

Ja matkasi ei pääty tähän! Tarjolla on jatkuvasti uusia koulutuksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden syventää taitojasi - olipa kyse sitten tekoälyn hyödyntämisestä tai entistä tehokkaamman kurssimateriaalin tuottamisesta – yksi lyhyt, käytännöllinen video-opetus kerrallaan.

Koulutuspaketti sisältää:

Luo & lanseeraa digituotteesi -verkkokurssi

Tämä kurssi auttaa sinua saamaan verkkokurssisi, e-kirjasi tai muun digituoteideasi luotua ja myyntihanat auki ilman arvailua, teknistä säätämistä tai kamppailua markkinoinnin kanssa.

Tehokurssit

Tehokurssit sisältävät tiiviitä ja suoraan asiaan meneviä videoita, jotka pystyt katsomaan tehokkaasti yhdessä tunnissa. Ja ottaa käyttöön saman tien. Ei epämääräistä teoriaa, vaan toimivia strategioita ja taktiikoita, jotka auttavat sinua tuottamaan tuloksia heti kun olet käynyt kurssin läpi.

 • AI-työkalupakki verkkokurssien markkinointiin: Saat käyttöösi markkinointitiimimme ChatGPT-tekniikat
 • Vaikuttavan verkkokurssin avain: Miten teet mieleenpainuvan ja käytännöllisen verkkokurssin
 • Tuottoisa lanseeraussarja: Tällä lanseeraussarjalla kerrot kurssistasi sähköpostilistallesi ja some-yleisöllesi niin, että ihmiset haluavat ostaa
 • Tulevat tehokurssit sisältyvät pakettiin myös

Tämän bonuksen arvo on 946€.

“Digiyliopistossa kaikki tähtää siihen, että bisnestuloksesi nousevat ohjauksessamme täysin uudelle tasolle – yksinkertaisesti tekemällä näitä asioita eri tavalla, tavalla joka oikeasti toimii!”

Emme toki odota tai edes halua, että vain uskot sanaamme sokeasti ja säntäät suoraa päätä verkkovalmennukseen.

Punnitse toki myös sinua ennen Digiyliopiston käyneiden kokemuksia ja tee sitten vasta päätös: haluatko itsellesi samaa kuin mitä he saivat?

Videovalmentaja perustaa nollista uuden tuottoisan liiketoiminnan, täsmälleen Digiyliopiston oppeja toteuttaen

"Lanseerasin ihan uuden tuotteen alkaen niin sanotusti nollista ja sain sille aika nopeastikin muutamissa kuukausissa kerättyä asiakaskuntaa ja tehtyä myyntiä ihan useilla tuhansilla euroilla, näillä Digiyliopiston opeilla."

- Anni Yli-Lonttinen
VoimaaVideosta yrittäjä

Henkisen kasvun yrittäjä menestyy omilla ehdoillaan ja omalla missiollaan heti ensimmäisenä vuonna!

"Vuoden aikana mä olen aloittanut liiketoiminnan täysin nollasta, olen kerännyt yli 500 henkilön sähköpostilistan, olen lanseeranut ensimmäisiä verkkotuotteitani ja olen tehnyt myyntiä muutamalla tonnilla – ja mikä kaikista tärkeintä; mä todella elän tällä hetkellä mun unelmaelämääni!”

- Minna Ylikärppä
Matkalla mielenrauhaan perustaja

Terveysalan valmentaja toteuttaa unelmansa: auttaa ihmisiä ja ansaitsee hyvin!

"Puhutaan kuitenkin useiden kymmenien tuhansien eurojen myynnistä, mitä oon saanut verkosta lähtöisin."

- Sanna Spohr
Health Coach Academyn perustaja

Nämä ovat vain muutamia otteita lukuisista menestystarinoista, joita Digiyliopisto joukosta

Näytä minulle lisää Digiyliopistolaisten kokemuksia! »

Digiyliopiston oppilaat kertovat elämästään, jota Digiyliopisto on ollut mahdollistamassa

Mitä tuloksia voit odottaa Digiyliopistossa? Mitä tuloksia muut oppilaat ovat saaneet? Videolla Digiyliopiston käyneet kertovat saamistaan tuloksista

Millaista Digiyliopiston opetus on? Mitä tulet oppimaan? Videolla Digiyliopiston käyneet kertovat niistä oivalluksista, jotka sinua odottavat

Kokeneet digibisneksen kehäketutkin saivat runsaasti irti Digiyliopistosta

"Valtavasti infoa ja työkaluja myös kokeneemmalle digiyrittäjälle!

Ennen kun päätettiin lähteä Digiyliopiston matkaan hieman epäilytti, että tarjoaako se jotain lisäarvoa myös sellaiselle tyypille, jolla on jo vuosien kokemus digibisneksen pyörittämisestä? Nämä epäilykset hävisivät kuitenkin todella nopeasti, sillä Digiyliopiston tasokkailla opetuksilla on paljon annettavaa niin aloittelevalle kuin vähän kokeneemmallekin yrittäjälle."


Evgeni Suokas ja Toni Pesonen, Tikis

"Ensimmäisen vuoden aikana mä myin tuolta Campwire alustalta yli 40 000 eurolla noita mun digituotteita ja niitä oli itseasiassa vaan kaks eli verkkovalmennus sekä e-kirja ja niillä mä pystyin sitten luomaan ihan oikeista tulovirtoja mun yritykselle."
– Marianne Lehikoinen, Digiyrittäjä

“Jos sä oot ikinä miettinyt lifestyle -yrittäjyyttä, vapautta liikkua tai tehdä töitä netin välityksellä, niin mä suosittelen Digiyliopistoa. Nää jätkät osaa neuvoa sulle just ne oikeat asiat, millä sä tuut saamaan sun elannon vielä jonakin päivänä.”


Tiina Tiitinen, hyvinvointiyrittäjä

“Digiyliopistossa opetettava Näkymättömän myynnin konsepti on todella toimiva ja todella hyvä ja sitä pystyy soveltamaan vaikka mihin. Eli vaikka oman työpanoksen myymiseen, tai omien kurssien myymiseen.


Sanna Väätänen, Wordpress-osaaja

“Vastaavaa koulutusta, mitä Digiyliopistosta saa, ei oo tarjolla suomenkielellä kenelläkään, se on varma ja pojilla on kymmenien vuosien kokemus verkkobisneksistä ja myynnin tekemisestä verkosta.”


Turo Luotonen

“Suurin oivallukseni tän vuoden aikana on ollut se, että mä oon kulkemassa oikealla tiellä ja tekemässä asioita niin kuin ne mun sydämessä oikealta tuntuu. Mä oon saanut tän vuoden aikana valtavasti rohkeutta tulla esiin mun oman elämäntehtävän kanssa.


Sara Niilivuo, suuhygienisti, Smile Spa:n omistaja

“Olen kuullut, että eniten ihminen katuu asioita, jotka jättää tekemättä. Jos yhtään tätä ajattelet, voin lämpimästi suositella, että lähdet mukaan.”


Tarja Inovaara, Pilates-opettaja, Pilates Place Lahti -studion perustaja, kehokoulu.fi:n perustaja

Minkälaista panostusta se sitten oikeasti vaatii, että tällaisia tuloksia tulee?

Voin vinkata jo tässä vaiheessa, että vaikka kyseessä on ehkä arvokkainta oppia ikinä, alkuun pääset summalla, joka ei alkuvaiheessa todellakaan heiluta pankkitiliäsi juuri mihinkään… ja voit sen jälkeen päättää investoitko itseesi ja menestykseesi täysillä.

Ja haluamme antaa sanojemme tueksi myös sinulle takuut...

100% DIY-takuu

Voit tutustua Campwireen ja DIY-pakettiin täysin riskittä 30 päivän ajan

Jos et olisi tyytyväinen syystä tai toisesta, niin voit pyytää rahasi takaisin täysimääräisinä.
 
Ota vain meihin yhteyttä 30 päivän sisällä ostostasi sähköpostilla tuki@campwire.com, niin saat rahasi takaisin.

30 PÄIVÄN

TAKUU

Kuinka arvokkaasta käytännön opista Digiyliopistossa onkaan kyse… jolla pääset kiinni unelmiisi ja sydämesi mukaiseen digibisnekseen minkälaisina aikoina hyvänsä!

Digiyliopisto oli viime vuodet jäsenyysohjelma, johon liityttiin vuodeksi kerrallaan.

Mukana oli täysin aloittelijoita, isoa bisnestä pyörittäviä henkilöitä, ja kaikkea siltä väliltä.

Kerron ensin mitä olisit aiemmin maksanut Digiyliopiston jäsenenä saadaksesi nämä DIY-paketin sisältämät opit käyttöösi vuodeksi.

Vuoden 2021 Digiyliopistossa ensimmäisen vuoden hinta kertamaksulla oli 3497€ ja jatkovuosien hinta 1697€ per vuosi.

Tämä oli itsessään todella edullinen hinta, sillä laskimme, että erikseen myytyinä olisimme veloittaneet Digiyliopiston opeista 16420€ euroa.

Koska uusi DIY-paketti on luonteeltaan itseopiskelupaketti, niin sinun ei tarvitse maksaa Digiyliopiston materiaaleista edellä mainittuja summia.

Koska haluamme auttaa todella isosti kaikkia suomalaisia toteuttamaan unelmiensa elämän digituotebisneksen avulla ja auttamaan samalla muita, päätimme hinnoitella DIY-paketin niin, että laadukkaimpien digibisnesoppien saaminen ei pitäisi jäädä enää hinnasta kiinni.

Jos siis tunnet sydämessäsi kutsun toteuttaa ikioman menestyvän digituotebisneksen kanssamme, niin pidä kiinni hatustasi... sillä yrityksemme 14-vuotissyntymäpäivien kunniaksi sinulla on mahdollisuus napata DIY-paketti, Campwire ja kaikki mainitsemamme bonukset yhdellä, edullisella vuosimaksulla.

Hanki Campwire + DIY-paketti nyt ja aloita oman vapautesi ja vaurautesi rakentaminen varmalta pohjalta!

 • Campwire-verkkokoulutusalusta (arvo: 1188€/v + alv)
 • DIY-paketti (arvo: 1997€)
 • Tasokkaat opetukset (23 kpl)
 • Live-intensiivien tallenteet (6 kpl)
 • Laadukkaat luentorungot, työkirjat ja oppaat
 • Bonukset
 • Myyntivallankumous seminaaritallenne (arvo: 97€)
 • ASAP-verkkovalmennus (arvo: 447€)
 • Oldies but goldies -paketti
 • Campwiren koulutuspaketti (arvo: 946€)

Arvo yhteensä: 4960€ (sis. alv 24%)

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus unohtaa menneet epäonnistumiset ja tehdä unelmistasi täyttä totta - menestyvä digibisnes olosuhteista riippumatta.

Kun tartut 14-vuotissynttäritarjoukseen, maksat VAIN 1068€/vuosi (+ alv 24%)

OSTA TÄSTÄ:

Toimithan nyt, sillä 14-vuotissynttäritarjous on voimassa vain 26.9. klo 21 asti


Kun olet ostanut, saat välittömästi pääsyn Campwire-verkkokurssialustalle. Sen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostilla yhden arkipäivän sisällä pääsyohjeet DIY-pakettiin ja bonuksiin.


Tilauksesi jatkuu samalla hinnalla 1068€/vuosi + alv. Voit peruuttaa tilauksesi voimassa olevan tilausjakson loppuun koska tahansa.

Tarjous on voimassa sekä uusille että nykyisille Campwiren asiakkaille. Lisätietoja löydät painamalla alla olevaa "kysymyksiä"-nappulaa.

30 päivän rahat takaisin -takuu: Tutustu Campwireen ja DIY-pakettiin täysin riskittä 30 päivän ajan. Jos et olisi tyytyväinen syystä tai toisesta, niin voit pyytää rahasi takaisin täysimääräisinä.

Paina tästä, jos sinulla on vielä kysymyksiä

"Minulla ei ole vielä Y-tunnusta. Voinko ostaa tämän paketin?"

Kyllä voit. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin autamme sinua ottamaan Campwiren käyttöösi ilman Y-tunnusta + lähetämme sinulle DIY-paketin ja bonukset.

"Olen Campwiren kuukausitilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Jos olet jo Campwiren kuukausiasiakas, saat tämän paketin vaihtamalla tilauksesi vuositilaukseen. Vaihto onnistuu ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com.

"Olen jo Campwiren vuositilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Kyllä. Lähetämme DIY-paketin sinulle sähköpostilla. Jos et ole saanut sitä, ota meihin yhteyttä sales@campwire.com.

"Minulla on vielä kysyttävää."

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin vastaamme kysymyksiisi. 😊

P.S. Odotas hetki, luin mieltäsi taas hieman. :) Ajattelet, että kylläpä näyttää hyvältä kaikki tämä DIY-paketin anti, mutta ehkä mietit, että onko tämä sinulle.

Pelko pois - olemme jo “nähneet kaiken” ja lopulta tämä on hyvin yksinkertaista.

Digiyliopisto ON JUURI SINUA VARTEN ja menestyt sen avulla, jos yksikin näistä kolahtaa kohdilleen:

 • Sinulla on toive vapautua sieluasi kuivattavasta työstä ja ottaa askelia kohti omaa unelmiesi elämää (tehden “töitä” mistä haluat ja milloin haluat), jossa voit nauttia digibisneksesi hedelmistä tai...                    
 • Olet unelmoinut omasta digibisneksestä, joka tuo sinulle vapautta ja vaurautta, mutta alkuun pääseminen on ollut hankalaa ja haluat muutosta oikeasti tai...                
 • Haluat levittää jotain sinulle tärkeää sanomaa muille ihmisille ja samalla tienata sillä (win-win tilanne: saat merkitystä elämään, tienaat samalla ja autat muita) tai...            
 • Haluat hankkia asiakkaita nopeammin ja kustannustehokkaammin netin avulla nykyiseen yritykseesi ja olet valmis kokeilemaan “uuden ajan keinoja” tai unelmissasi on automatisoida nykyistä liiketoimintaasi verkkoon, jotta et olisi aina kiinni omassa yrityksessäsi tai...                  
 • Olet innoissasi päästessäsi näkemään ja mallintamaan meidän menestyskampanjoita (pääset oppimaan samoja periaatteita, joilla teimme mm. puolen miljoonan euron lanseerauksen) tai...                    
 • Olet valmis käärimään hihat saavuttaaksesi unelmasi, jotta saat sijoituksesi moninkertaisena takaisin tai...                   
 • Haluat kokea olevasi todella elossa aamusta iltaan, kun teet sitä mitä rakastat ja allekirjoitat mottomme: “Älä kysy mitä maailma tarvitsee. Kysy mikä herättää sinut eloon ja tee se, koska maailma tarvitsee ihmisiä, jotka ovat heränneet eloon.”

Jos löydät itsesi yhdestä tai useammista näistä kohdista, se kertoo selvääkin selvempää kieltä siitä, että DIY-paketti on sinulle! Teet pian oikeasti UNELMISTASI TOTTA (etkä elä vain sitku-elämää) ja ymmärrät, että huippuluokan valmennukseen investoiminen kannattaa .

Hanki Campwire + DIY-paketti nyt ja aloita oman vapautesi ja vaurautesi rakentaminen varmalta pohjalta!

 • Campwire-verkkokoulutusalusta (arvo: 1188€/v + alv)
 • DIY-paketti (arvo: 1997€)
 • Tasokkaat opetukset (23 kpl)
 • Live-intensiivien tallenteet (6 kpl)
 • Laadukkaat luentorungot, työkirjat ja oppaat
 • Bonukset
 • Myyntivallankumous seminaaritallenne (arvo: 97€)
 • ASAP-verkkovalmennus (arvo: 447€)
 • Oldies but goldies -paketti
 • Campwiren koulutuspaketti (arvo: 946€)

Arvo yhteensä: 4960€ (sis. alv 24%)

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus unohtaa menneet epäonnistumiset ja tehdä unelmistasi täyttä totta - menestyvä digibisnes olosuhteista riippumatta.

Kun tartut 14-vuotissynttäritarjoukseen, maksat VAIN 1068€/vuosi (+ alv 24%)

OSTA TÄSTÄ:

Toimithan nyt, sillä 14-vuotissynttäritarjous on voimassa vain 26.9. klo 21 asti


Kun olet ostanut, saat välittömästi pääsyn Campwire-verkkokurssialustalle. Sen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostilla yhden arkipäivän sisällä pääsyohjeet DIY-pakettiin ja bonuksiin.


Tilauksesi jatkuu samalla hinnalla 1068€/vuosi + alv. Voit peruuttaa tilauksesi voimassa olevan tilausjakson loppuun koska tahansa.

Tarjous on voimassa sekä uusille että nykyisille Campwiren asiakkaille. Lisätietoja löydät painamalla alla olevaa "kysymyksiä"-nappulaa.

30 päivän rahat takaisin -takuu: Tutustu Campwireen ja DIY-pakettiin täysin riskittä 30 päivän ajan. Jos et olisi tyytyväinen syystä tai toisesta, niin voit pyytää rahasi takaisin täysimääräisinä.

Paina tästä, jos sinulla on vielä kysymyksiä

"Minulla ei ole vielä Y-tunnusta. Voinko ostaa tämän paketin?"

Kyllä voit. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin autamme sinua ottamaan Campwiren käyttöösi ilman Y-tunnusta + lähetämme sinulle DIY-paketin ja bonukset.

"Olen Campwiren kuukausitilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Jos olet jo Campwiren kuukausiasiakas, saat tämän paketin vaihtamalla tilauksesi vuositilaukseen. Vaihto onnistuu ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com.

"Olen jo Campwiren vuositilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Kyllä. Lähetämme DIY-paketin sinulle sähköpostilla. Jos et ole saanut sitä, ota meihin yhteyttä sales@campwire.com.

"Minulla on vielä kysyttävää."

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin vastaamme kysymyksiisi. 😊

P.P.S. Jos vielä pohdiskelet DIY-pakettia sijoituksena, haluan rauhoittaa mielesi ja auttaa sinua näkemään sen huikean tuottopotentiaalin.

Tavoitteemme valmentajinasi on, että voit ansaita edullisen investointisi Digiyliopistoon mahdollisimman pian takaisin. Sillä sen pisteen ohitettuasi kaikki siitä seuraava tulo on silkkaa voittoa, jota voit käyttää miten tahansa haluat - itseesi, läheisiisi, elämäntyyliisi, liiketoimintasi kasvuun. Ja sen makuun päästyäsi voit jatkaa siitä niin pitkälle kuin haluat, ja lisätä aina uusia tulonlähteitä toimintaasi. Rajaa ei käytännössä ole olemassa tässä liiketoiminnassa!

1. Rakenna Digiliikkuja, joka ansaitsee sijoituksesi takaisin… lähes automaattisesti!

Mitä jos teet vaikka 100€ digituotteen, joka myy 5kpl, 10kpl tai vaikka 100kpl… päivässä?

Tämä on täysin mahdollista, kun tiedät mitä teet.

Esim. Pekka myi ensimmäistä hyvinvointiverkkokurssiaan 7360 kappaletta 32,5€ hintaan… ja kaikki tuossa käytetyt opit (ja paljon enemmänkin) ovat mukana Digiyliopistossa.

2. Konsultoi muita yrityksiä voitolliseen digiliiketoimintaan

Kun käyt Suomen kattavimman digibisneskoulutuspaketin, pystyt tarjoamaan vaikkapa konsultointipalveluita muille yrityksille.

Kuinka moni yritys maksaisi esim. 500€ - 2000€ kuukaudessa siitä, että tuot heille kannattavasti lisää asiakkaita maksetun liikenteen avulla tai että parannat heidän viestintää tehokkaammaksi? Voimme sanoa kokemuksesta, että kysyntää riittää - tämän koulutuksen käyneille!

3. Hanki uusia maksavia asiakkaita itsellesi tai muille yrityksille

Yksi tärkeimmistä Digiyliopistossa oppimistasi taidoista on todella rahanarvoinen: miten hankit lisää uusia asiakkaita helposti, vaivattomasti ja alhaisin kuluin.

Jos osaat asiakkaiden tuomisen taidon, niin voiko sinulla olla rahapulaa koskaan? No, vaikeaa se on, ellet heti menestystä saatuasi ryntää Porsche-myyjän vietäväksi. :)

On täysin yhdentekevää hankitko lisää asiakkaita puhtaaseen digibisnekseen, verkkokauppaan tai vaikka konepajaa varten. Taito on sama, ja se on sinun käytössäsi valmennuksen jälkeen ikuisesti.


NYT ON SINUN VUOROSI LOISTAA - NÄILLÄ SAMOILLA ERITTÄIN TUOTTOISILLA MALLEILLA!

Hanki Campwire + DIY-paketti nyt ja aloita oman vapautesi ja vaurautesi rakentaminen varmalta pohjalta!

 • Campwire-verkkokoulutusalusta (arvo: 1188€/v + alv)
 • DIY-paketti (arvo: 1997€)
 • Tasokkaat opetukset (23 kpl)
 • Live-intensiivien tallenteet (6 kpl)
 • Laadukkaat luentorungot, työkirjat ja oppaat
 • Bonukset
 • Myyntivallankumous seminaaritallenne (arvo: 97€)
 • ASAP-verkkovalmennus (arvo: 447€)
 • Oldies but goldies -paketti
 • Campwiren koulutuspaketti (arvo: 946€)

Arvo yhteensä: 4960€ (sis. alv 24%)

Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus unohtaa menneet epäonnistumiset ja tehdä unelmistasi täyttä totta - menestyvä digibisnes olosuhteista riippumatta.

Kun tartut 14-vuotissynttäritarjoukseen, maksat VAIN 1068€/vuosi (+ alv 24%)

OSTA TÄSTÄ:

Toimithan nyt, sillä 14-vuotissynttäritarjous on voimassa vain 26.9. klo 21 asti


Kun olet ostanut, saat välittömästi pääsyn Campwire-verkkokurssialustalle. Sen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostilla yhden arkipäivän sisällä pääsyohjeet DIY-pakettiin ja bonuksiin.


Tilauksesi jatkuu samalla hinnalla 1068€/vuosi + alv. Voit peruuttaa tilauksesi voimassa olevan tilausjakson loppuun koska tahansa.

Tarjous on voimassa sekä uusille että nykyisille Campwiren asiakkaille. Lisätietoja löydät painamalla alla olevaa "kysymyksiä"-nappulaa.

30 päivän rahat takaisin -takuu: Tutustu Campwireen ja DIY-pakettiin täysin riskittä 30 päivän ajan. Jos et olisi tyytyväinen syystä tai toisesta, niin voit pyytää rahasi takaisin täysimääräisinä.

Paina tästä, jos sinulla on vielä kysymyksiä

"Minulla ei ole vielä Y-tunnusta. Voinko ostaa tämän paketin?"

Kyllä voit. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin autamme sinua ottamaan Campwiren käyttöösi ilman Y-tunnusta + lähetämme sinulle DIY-paketin ja bonukset.

"Olen Campwiren kuukausitilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Jos olet jo Campwiren kuukausiasiakas, saat tämän paketin vaihtamalla tilauksesi vuositilaukseen. Vaihto onnistuu ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com.

"Olen jo Campwiren vuositilaaja. Voinko saada DIY-paketin?"

Kyllä. Lähetämme DIY-paketin sinulle sähköpostilla. Jos et ole saanut sitä, ota meihin yhteyttä sales@campwire.com.

"Minulla on vielä kysyttävää."

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla sales@campwire.com, niin vastaamme kysymyksiisi. 😊

Copyright © Digiyliopisto 2018-2023 | Tietosuojaseloste | Ota yhteyttä